STRAHONJA POTPUNO UVJEREN DA JE SUDAC POMOGAO DINAMU: / 'Nema opravdanja za suca u Mravincima.'

Image
Foto: Screenshot

Strahonja je siguran da jedanaesterca nije bilo

1.10.2018.
22:14
Screenshot
VOYO logo

Večerašnja emisija Stadion u kojoj su komentatori sada već poslovično bili Marijo Strahonja i Igor Cvitanović bavila se s devetim kolom domaćeg nogometnog prvenstva, a najviše pozornosti bilo je usmjereno derbiju Hajduka i Dinama na Poljudu koji je završio 0:0. Međutim, kasnije su se dotaknuli i penala za Dinamo suđenog u Mravincima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekršaj u napadu

Gledajte, ne vidim uopće razlog zašto sudac nije to okarakterizirao kao prekršaj u napadu, vidi se da je igrač Dinama gurnuo obrambenog igrača rukama, ovo je čisti prekršaj i ne mogu naći nijedan argument kako da opravdam suca. Međutim, igrači ne bi trebali provoditi pravila nogometne igre, trebali bi kontrolirati emocije.", rekao je Strahonja pa dodao:

"Kad već sudac napravi previd, onda bi igrači trebali kontrolirati svoju emociju i ne nakon tog previda loviti loptu rukama jer nakon toga je to bio čisti kazneni udarac. Da je sudac bio malo koncentriran i kad je vidio ruku na lopti, mogao je dosuditi prekršaj u napadu. Mogao je malo biti i lucidniji u toj situaciji"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo