STRIJELAC REALOVOG POVIJESNOG GOLA U CENTRU ZAGREBA: / 'Strastveno sam navijao za Hrvatsku, a gledao sam i prijenos dočeka s Trga...'

Image

Poznato je da je zabio pobjednički gol protiv u finalu Lige prvaka protiv Juventusa 1998. i donio im prvi naslov nakon 32 godine

16.4.2019.
14:56
VOYO logo

Legendarni crnogorski nogometaš i nekadašnji napadač Real Madrida Predrag Mijatović pojavio se u utorak u središtu zagreba gdje se pojavio na otvaranju Sportskih igra mladih. On je ambasador tog projekta od samih početaka.

Navijao za Vatrene

"Kao što znate ja sam već jako dugo ambasador Sportskih igara mladih i na to sam jako ponosan. Uvijek kad mogu dođem i pomogne. Drago mi je što sam danas na ovome Trgu. Kao i svi vi, ovog sam ljeta bio strastveni navijač hrvatske reprezentacije i jako mi je drago što su napravili povijesni uspjeh. Gledao sam prošlog ljeta prijenos onoga što se događalo na ovom Trgu i ugodno se osjećam", poručio je Mijatović iz središta metropole, javlja Gol.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, MARCEL ANTONISSE

Na Trgu bana Jelačića pojavilo se oko šest tisuća mladih te su na prekrasan način uz pjesmu i ples otvorili najveću amatersku sportsku manifestaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo