Poraz odjeknuo / Susjedi udarili po Vatrenima: 'Igrali su blijedo i bez ideje, potpuno su podbacili'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kako to obično biva, s dobrim rezultatima dolazi i velik pritisak

25.3.2019.
17:19
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Poraz hrvatske nogometne reprezentacije kod Mađarske u drugom krugu kvalifikacija za Europsko prvenstvo odjeknuo je i u svjetskim medijima.

Kako to obično biva, s dobrim rezultatima dolazi i velik pritisak, pa je tako poraz svjetskih viceprvaka od nogometno ne tako moćnih Mađara ipak postao senzacija. Dosta su kritični prema Hrvatskoj bili regionalni mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je i susret protiv Azerbejdžana od prije nekoliko dana odigrala dosta blijedo, ali danas je potpuno podbacila te je poražena napustila stadion Groupama Arena", piše SportSport.ba.

"Jalovo su Hrvati kreirali na polovini Mađarske, bilo je očigledno da su energetski potrošeni i bez ikakve ideje da se dođe do egala, izabranici selektora Zlatka Dalića su loše izgledali na utakmici i morat će bolje ako misle na Europsko prvenstvo", piše srpski Kurir u tekstu koji je naslovljen: "Hrvatska nema Tadića".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Blamaža kockastih: Svjetski viceprvaci vraćaju se pognutih glava iz Mađarske", stoji u naslovu izvještaja na portalu Srbija Danas.

"Svjetski viceprvak razočarao: Blijedi Hrvati podbacili u Mađarskoj u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo!", stoji u naslovio je svoj članak Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto blaži, ali također pomalo šokirani bili su ugledni svjetski sportski mediji. Evo što su neki od njih napisali:

"Finalisti Svjetskog prvenstva Hrvati nastavili su s nesigurnim igrama u kvalifikacijama te izgubili od mađarske 2:1", stoji učlanku britanskog Guardiana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Start kvalifikacija je neočekivan za Hrvatsku. Nakon što su se namučili protiv Azerbajdžana, potvrdili su svoje probleme protiv Mađarske", piše ugledni francuski list L'Equipe.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo