SVI SU LUDI ZA SLAVENOM: / I legenda Manchester Uniteda oduševljena Bilićem

Image
Foto: AFP, LINDSEY PARNABY

Velik je broj stručnjaka posljednjih mjeseci s oduševljenjem pričao o radu bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića u West Hamu. Priključio im se i nekad sjajni engleski nogometaš Paul Ince.

17.3.2016.
20:14
AFP, LINDSEY PARNABY
VOYO logo

Prije nego što je globalnu slavu stekao igrajući za Manchester United, Inter i Liverpool, Ince je bio član West Hama u kojem je i započeo karijeru. Stoga i ne čudi da s posebnim zanimanjem prati ovosezonske sjajne igre Čekićara i uspjehe koje niže Bilićeva momčad. U razgovoru za britansku radijsku postaju Talk Sport Ince ja naglasio da Bilić zaslužuje poštovanje zbog uvođenja drugačijeg stila u momčad.

'Promijenio je stil West Hama'

"West Ham je ove sezone fantastičan. Nažalost, ne dobiva priznanje kakvo zaslužuje jer je Leicester tako dobar, pa mu uzima pažnju. Slaven je promijenio stil West Hama, a doveo je i nekoliko veličanstvenih igrača, poput Dimitrija Payeta", istaknuo je Ince.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je trenutno na petom mjestu premierligaške ljestvice i lovi plasman u Ligu prvaka. U četvrtfinalu je FA kupa je, pak, odigrao 1-1 protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu i očekuje ga nova utakmica, ali ovaj put pred vlastitim navijačima. Bilić iza sebe ove sezone ima pobjede protiv Arsenala, Manchester Cityja, Chelseaja, Liverpoola i Tottenhama, a ove mu subote slijedi novi okršaj protiv Chelseaja, ovaj put na Stamford Bridgeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo