SVIJETE, CUVAJ SE: / Low ostaje njemacki izbornik

Njemacki izbornik Joachim Low produzio je ugovor s Njemackim nogometnim savezom do ljeta 2018. godine, te ce na Svjetskom prvenstvu u Rusiji iste godine braniti naslov prvaka.

13.3.2015.
22:25
VOYO logo

"Mi bolje izbornika ne moramo traziti. Sa svojim znanjem, zeljom za pobjedom i samopouzdanjem koje daje igracima Jogi nasu reprezentaciju, ali i savez, cini primjerom za sve ostale selekcije svijeta", kazao je predsjednik Saveza Wolfgang Niersbach.

Lowov prijasnji ugovor istjecao je nakon Europskog prvenstva u Francuskoj 2016. godine, a 55-godisnji Loew ga je bio produzio za dvije godine nakon osvajanja naslova svjetskih prvaka u Brazilu prosle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bio najlaksi potpis u karijeri jer sam ga dao srcem i razumom. Mislim da ja i cijeli moj stozer idemo u jako dobrom smjeru. Osvojili smo naslov svjetskih prvaka i taj fantastican osjecaj zelimo ponoviti u Rusiji", kazao je Joachim Low.

Uz Loewa, koji reprezentaciju vodi od 2006. godine, ugovor je produzen i njegovu pomocniku Thomasu Schneideru i trenerju vratara Andreasu Kopkeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo