Tužan kraj u Brazilu: Svjetski mediji popljuvali Vatrene

24.6.2014.
9:20
VOYO logo

Svjetski mediji nisu baš mazili naše reprezentativce nakon poraza od Meksika. I dok smo se ponosili komentarima nakon trijumfa nad Kamerunom, u utorak su tekstovi stranaca bili i mnogo oštriji nego u Hrvatskoj.

"I dok je Meksiko i u svojoj trećoj utakmici istrčao s identičnim sastavom, Hrvati su lutali. Ovoga puta Kovač je promijenio i formaciju pa je s 4-2-3-1 prešao na 4-3-3. Odrekao se Kovačića i Sammira koji su bili na klupi, Modrić se dugo tražio, dok je Rakitić bio koncentriran na zaustavljanje protivničkih igrača, a ne na to da razigra najaktivnijeg igrača Hrvatske Perišića, te Olića i Mandžukića koji su bili dosta suzdržani.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Meksiko je dugo čekao Hrvate, a kada su fizički pali onda su ih sredili. Put je otvorio Marquez, a i Chicharito je otvorio svoj golgeterski račun na Svjetskom prvenstvu. Meksiko je igrao i protiv suca Ravšana Irmatova koji nije svirao čisti kazneni udarac nakon što je Srna s obje ruke zaustavio loptu u kaznenom prostoru. Nakon dva poništena gola protiv Kameruna, može se zaključiti kako Meksikanci definitivno nisu u sudačkoj milosti na SP-u u Brazilu”, prenosi Jutarnji list tekst u L’Equipeu i na kraju poentira: "Hrvati nisu postojali u Recifeu. Osim Perišića, nisu stvorili realnu šansu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo