TAKO SE TO RADI: / Engleski prvaci nagradili zaslužnog za prvi naslov u 132 godine dugoj povijesti

Image

Engleski nogometni prvak Leicester City potvrdio je produljenje ugovora s menadžerom momčadi Claudijem Ranierijem. Talijanski 64-godišnji strateg u klubu bi trebao ostati do 2020.

10.8.2016.
10:55
VOYO logo

"Prije dvanaest mjeseci doveli smo u klub čovjeka čije nas znanje i iskustvo, osjetili smo, mogu voditi u sljedeću fazu našeg dugoročnog plana. Ono što smo s njim ostvarili, i rok u kojem smo to ostvarili, iznad svega su što smo očekivali. Njegove ljudske i trenerske kvalitete bile su očite od trenutka kada je stigao u klub. Baš te kvalitete pomogle su Leicester Cityju da napreduje na svim razinama. Imamo čvrste temelje na kojima klub može nastaviti rast i s oduševljenjem mogu reći da će Claudio biti dio tog puta", potvrdio je klupski potpredsjednik Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranieri je klub preuzeo u srpnju 2015. i doveo ga do prvog naslova engleskih prvaka u 132 godine dugoj povijesti. Kladionice su im za to pred početak sezone nudile omjer 5000:1.

Uz produljenje ugovora za dodatne tri godine, Ranieri bi trebao i udvostručiti primanja koja će mu sada iznositi tri milijuna funti po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo