VELIKI POSAO / Talentirani mladi Vatreni i najskuplji igrač Hajduka na korak od transfera. Traže ga tri jaka kluba, odšteta bi mogla biti golema

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Transfermarkt ga procjenjuje na impresivnih 6.5 milijuna eura

9.8.2021.
18:01
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Nema još uvijek niti 20 godina, a već igra svoju treću seniorsku sezonu u dresu Hajduka. Mladi i talentirani hrvatski reprezentativac i najskuplji igrač Hajduka, Mario Vušković, na korak je od svog prvog velikog transfera.

Vušković ima dvije vrlo dobre sezone za sobom i trenutno ga Transfermarkt procjenjuje na impresivnih 6.5 milijuna eura. Nedavno je Vušković bio povezivan sa Celticom, ali škotski je klub odustao jer su u Hajduku, navodno, tražili preveliku odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Traže ga tri kluba

No, talijanski Tuttomercato je objavio kako Vuškovića potražuju i tri jaka talijanska kluba. Riječ je o Atalanti, Sassuolu i Torinu, a upravo je Torino, na čijoj klupi sjedi ugledni hrvatski trener Ivan Jurić, glavni favorit.

Za sada se ne zna kolika bi odšteta mogla biti, ali sigurno neće biti manja od 6.5 milijuna eura na koliko je Vušković procijenjen. Sve u svemu, Hajduk bi na njemu mogao zaraditi golem novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo