TALIJANI KOMENTAROM POKOPALI NIKOLU KALINIĆA: / 'Bio je promašaj utakmice. Hrvat ne može stati u istu rečenicu s njim'

Image
Foto: Profimedia

Bivši hrvatski reprezentativac nikako ne može naći put do mreže

4.10.2019.
8:54
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Rome nisu uspjeli doći do pobjede protiv austrijskog Wolfsbergera u drugom kolu Europske lige. Utakmica je završila 1-1, a cijeli susret za talijansku momčad odradio je Nikola Kalinić. Ono što je pokazao nije zadovoljili nogometne sladokusce u Italiji. Gazzetta dello Sport doslovno ga je pokopala komentarom.

"Kalinić je bio promašaj utakmice. Imao je nekoliko inteligentnih kretanja, ali na njemu se nakupilo toliko hrđe da ne nikako ne može naći vrata. Ne može stati u istu rečenicu s Džekom", ocjena je Gazzette.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri kluba u tri godine

Bivši hrvatski napadač u tri je godine promijenio tri kluba, ali dojma je da nije niti sjena igrača kakav je bio dok je brano boje Fiorentine. U Milanu i Atleticu je krahirao. Zabio je za ta dva kluba ukupno deset golova (6-4). Unatoč tomu Roma mu je odlučila pružiti priliku te su ga doveli su ga da bude Džekina zamjena.

Image

03/10/2019 Graz (Austria) Sport Calcio Wolfsberger-Roma Europa League 2019/2020 - UPC Arena Nella foto: Nikola Kalinic

03/10/2019 Graz (Austria) Sport Soccer Wolfsberger-Roma Europa League 2019/2020 - UPC Arena In the pic: Nikola Kalinic, Image: 475045010, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: AS Roma/Fabio Rossi / LaPresse / Profimedia

U tri nastupa skupio je 122 minute, a u tom periodu nije uspio niti zabiti niti asistirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo