TALIJANI OTKRILI SENZACIJU: / United kroz par sati dovodi novog igrača!

Image

Prema talijanskom Mediasetu, samo je pitanje trenutka kada će branič kijevskog Dinama Aleksandar Dragović potpisati za Manchester United.

14.1.2016.
9:05
VOYO logo

Talijani pišu kako će za 24-godišnjeg austrijskog reprezentativca srpskog podrijetla United platiti odštetu od 21 milijun eura. Što će 'dosadnom Unitedu' novi defanzivac nije nam poznato, ali ako nešto je funkcioniralo u Van Gaalovoj momčadi - onda je to obrana.

Prema Mediasetu, Dragovića je želio i Leicester City, ali ponuda od 12 milijuna funti je bila lakoćom odbijena. United nudi više, a ovo je odlična prilika Dinama za zaradom. Prije dvije godine za Dragovića su Baselu platili devet milijuna eura. Od tada je bio standardni igrač prve postave kijevskog kluba, kao i jedan od ključnih igrača austrijske reprezentacije koja se kvalificirala na EURO 2016. godine. Englezi su ga nedavno mogli vidjeti na djelu izbliza, zabio je gol Chelseaju u Londonu u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje nam samo pričekati koji sat. Možda stvarno Talijani znaju što pišu. Makar, djeluje pomalo nevjerojatno da bi oni prvi otkrili transfer austrijskog Srbina koji igra u Ukrajini u engleski klub...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo