TALIJANI SASULI PALJBU PO MANDŽUKIĆU: / Bivši Vatreni pretrpio teške kritike za izvedbu u Amsterdamu

Image
Foto: AFP

Smatraju da od početka godine nije u formi

11.4.2019.
9:00
AFP
VOYO logo

U prvom susretu četvrtfinala nogometne Lige prvaka Ajax i Juventus su u Amsterdamu odigrali 1-1, pa će pitanje putnika u polufinale biti razriješeno nakon uzvrata u Torinu 16. travnja. Bivši napadač hrvatske reprezentacije Mario Mandžukić započeo je utakmicu kao kapetan Juventusa, a igrao je do 60. minute kada ga je zamijenio Douglas Costa. Poznati talijanski dnevni list Gazzetta dello Sport nije imala milosti oprema nekadašnoj udarnoj igli Vatrenih. Smatraju da je u ovom susretu podbacio.

Image

Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) celebrates with Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic after scoring the opening goal during the UEFA Champions League first leg quarter-final football match between Ajax Amsterdam and Juventus FC at the Johan Cruijff ArenA in Amsterdam on April 10, 2019. (Photo by JOHN THYS / AFP)

Mora se probuditi

"OK, ovaj put si također primao udarce.... Jasno je i da si se umorio u ulozi napadača-vodonoše, ali Marione, gdje je sve ostalo? Gdje je podrška u napadu koju Cristiano Ronaldo treba? Od početka 2019. Mandžukić sve teže nosi kostim idealnog partnera portugalskog superheroja. Na Cruyffovoj Areni nije se pojavio. To je još jedan dokaz da nije u formi. Uzvrat je za samo pet dana i vrijeme mu je da navije alarm i probudi se", poručili su mu Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HOTEL PORTOFINO
Gledaj od 13.lipnja
VOYO logo