TALIJANSKOJ LEGENDI NAKON ROME NEĆE BITI PROBLEM PRONAĆI NOVI KLUB: / I u 36. godini žele ga brojne slavne momčadi

Image
Foto: Profimedia, Zuma Press - News

Nova destinacija u Europi ili Americi

15.5.2019.
12:55
Profimedia, Zuma Press - News
VOYO logo

Talijanski slavni nogometaš, 35-godišnji Daniele De Rossi, u utorak je objavio kako će na kraju sezone napustiti Romu, klub u kojem je proveo cijelu karijeru, za koji je nastupio 615 puta, postigao 63 pogotka i zabilježio 54 asistencije.

On je na konferenciji za medije otkrio kako mu klub nije ponudio novi ugovor, a aktualni mu istječe na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Ove sezone ću napuniti 36 godina i nisam glup. Jučer su mi rekli kako mi neće obnoviti ugovor. Ja živim u svijetu nogometa i to da mi nije ponuđeno produženje ugovora, govori u kojem smjeru sve ide. Između mene i kluba postoji veliko uzajamno poštovanje, ali ja se osjećam kao da mogu nastaviti kao nogometaš. Nisam razgovarao s drugim klubovima i ne znam postoje li neke ponude’, poručio je De Rossi na konferenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A pronaći novi klub mu ne bi trebao biti problem.

Poznati klubovi ga žele

Tuttomercato javlja kako su za iskusnog talijanskog veznjaka zainteresirani veliki europski klubovi Manchester City i Paris Saint-Germain, ali i argentinski Boca Juniors i američki New York City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazak De Rossija nisu dobro prihvatili navijači Rome koji ne mogu lagano prihvatiti odlazak klupske legende i ikone Rome. Tako da klub od objave vijesti pristižu burni prigovori i iskazi nezadovoljstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo