TEŠKA BLAMAŽA REALA: / Zidane skupo platio igranje s postavom, Madriđanima se ovo nije dogodilo 22 godine

Image
Foto: AFP

Nogometaši Real Madrida neočekivano su ostali bez pobjede u prvoj utakmici subotnjeg programa 3. kola španjolske Primere. Pred svojim su navijačima odigrali samo 1-1 protiv slabašnog Levantea.

9.9.2017.
14:55
AFP
VOYO logo

Gosti su poveli već u 12. minuti pogotkom Ivija Lopeza, a izjednačio je u 36. minuti Lucas Vazquez. Iako su Madriđani do kraja napadali svim silama do drugog gola nisu došli, a u 89. minuti su ostali i bez isključenog Marcela. Realu je ovo već drugi remi u prvenstvu budući da je u prošlom kolu, također na domaćem terenu, odigrao samo 2-2 protiv Valencije.

Modrić izvan kadra, crveni karton Marcela

Realov trener Zinedine Zidane je u ovoj utakmici odlučio odmarati našeg Luku Modrića i vratara Keylora Navasa, a na klupi je na početku ostavio Garetha Balea, Isca, Casemira i Matea Kovačića. Kad tome dodamo i suspenziju Cristiana Ronalda te ozljedu Raphaela Varanea, jasno je da je Real igrao s vrlo šarenom postavom. Tijekom utakmice su u igru ušli Bale, Isco i Kovačić, ali ni oni nisu uspjeli ništa promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lopez je doveo Levante u vodstvo iskoristivši zbunjenost domažće obrane nakon ubacivanja iz auta. Real je izjednačio preko Vazqueza koji je ostao sam pred suparničkim golom nakon kornera. Da stvar za Madriđane bude gora, u 89. minuti je Marcelo dobio crveni karton nakon što je u padu košačkom namjerno udario suparničkog igrača. Zanimljivo, Realu je ovo već treći crveni karton ove sezone u službenim utakmicama (Ronaldo protiv Barcelone, Ramos protiv Deportiva), jedan više nego što je skupio u cijeloj prošloj sezoni!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknimo za kraj da Real posljednji put u uvodne dvije domaće utakmice Primere nije uspio pobijediti sad već davne 1995. godine pod Jorgeom Valdanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo