TKO JE BOLJI? / Osvanuo video usporedbe Alena Halilovića i Martina Odegaarda

Na You tubeu je osvanuo video usporedbe dva velika talentaq, našeg Alena Halilovića i Martina Odegaarda. Halilović je igrač Barcelone, dok je Odegaard mlada uzdanica Real Madrida.

19.2.2015.
14:48
VOYO logo

Real Madrid i Barcelona veliki su nogometni rivali koji vode bitku na svim nogometnim područjima. Od travnjaka, pa do vrbovanja i potpisivanja mladih talenata. Svaka od te dvije momčadi maksimalno gledaju unaprijed, i brinu sve o svojim budućnostima.

Oba španjolska giganta imaju veliki broj skauta po cijelom svijetu,a svaki od tih skauta je zadužen za jedan dio svijeta, u potrazi za mladim nogometnim imenima koje će dovesti u svoj klub. Tako je bilo i sa 18 - godišnjim Alenom Halilovićem. Skauti Barcelone ljetos su potpisali ovog mladog talentiranog hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovim dolaskom uprava Barce je bila oduševljena, isto kao i trener Luis Enrique koji ga je priključio prvoj momčadi. Halilović je odradio pripreme sa prvom momčadi, zabio i tri gola za B momčad, te je nedavno debitirao u službenim utakmicama za A momčad.

Halilovića u Barceloni jako hvale, od uprave do medija. U klubu mu tepaju da je novi Messi, a mediji cijelo vrijeme istiću njegovu kvalitetu. Real Madrid je čitavo to vrijeme samo bio nijemi promatrač Barcinih aktivnosti oko dovođenja mladih igrača. I onda su odgovorili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već duže vrijeme Kraljevski klub je pratio norveško čudo od djeteta, 16 - godišnjeg Martina Odegaarda, kojeg je napokon i potpisao u siječnju ove godine. Time je Real odgovorio Barceloni na dovođenje Halilovića. Odegaard je po mnogima najbolji mladi igrač Europe, a prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura.

Zanimljivo je i to da je Ødegaard prošle godine debitirao za reprezentaciju Norveške a 15 godina i 300 dana, čime je srušio 30 godina star rekord kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Uz to, sjajni mladi norveški napadač je najmlađi debitant i strijelac u povijesti norveške prve lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako to već obično biva, odmah su krenule usporedbe ova dva mlada talenta, a na Youtubeu je osvanuo i video usporedbe, s njihovim najboljim potezima. Pogledajte i uvjerite se tko je bolji, Halilović ili Odegaard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo