TO MU JE HVALA ZA SVE ŠTO JE NAPRAVIO: / Sramotno je što su navijači napravili Modriću i to preko najčitanijeg sportskog dnevnika

Image
Foto: Profimedia

I Modriću je možda bolje da počne tražiti novu sredinu gdje će ga barem malo više cijeniti

15.4.2020.
11:53
Profimedia
VOYO logo

Najčitaniji španjolski sportski dnevnik, Marca, odlučio je provesti anketu među svojom mnogobrojnom bazom čitatelja. Objavili su članak u koje su najavili smjenu generacija u Real Madridu, odnosno kako će u buduće vjerojatno izgledati i čitateljima su ponudili da odaberu koga bi više voljeli u svojoj momčadi od senatora i nadolazećih zvijezda.

Među mladima su bili Andrij Lunin, Achraf Hakimi, Eder Militao, Ferland Mendy, Fede Valverde, Takefusa Kubo, Martin Odegaard, Reinier Jesus, Luka Jović, Vinicius Junior i Rodrygo Goes. Među senatorima su Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Sergio Ramos, Nacho, Marcelo, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modrić, Gareth Bale, Eden Hazard i Karim Benzema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

MADRID, SPAIN - NOVEMBER 23: Luka Modric, player of Real Madrid from Croatia during the Liga match played between Real Madrid CF and Real Sociedad at Santiago Bernabeu Stadium on November 23, 2019, in Madrid, Spain. Photo Irina R. H. / Spain DPPI / DPPI, Image: 484561298, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no, Credit line: IRH / AFP / Profimedia

Ne žele Modrića

E sada, svakom su od navedenih igrača postavili i mogućeg nasljednika, a Modrića je tako zapao Martin Odegaard. Mladi Norvežanin dugo se tražio, lutao po posudbama i na koncu je proigrao u Real Sociedadu te ga Madriđani ovoga ljeta planiraju vratiti i dati mu mjesto u prvoj momčadi. Odegaard je, nedvojbeno, jedan od najboljih veznjaka lige, a čitatelji Marce smatraju da je on u ovom trenutku puno bolji i Luke Modrića, donedavno najboljeg igrača svijeta i lidera Reala.

"Real smatra Norvežanina prirodnim nasljednikom Hrvata koji je ove sezone ispao iz prve momčadi. Modrićeva budućnost u Realu je nesigurna, ali ako ode, zamjena je već spremna. Odegaard je ove sezone pokazao da je spreman za veliki skok", piše Marca, a s njima se očito slažu i navijači koji su odabrali da ipak u momčadi žele gledati Norvežanina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, čak je 77 posto navijača glasalo za Odegaarda, a tek 23 posto njih za Hrvata, a glasalo ih je malo manje od 20 tisuća. Jasna je to poruka pristalica Reala i Modriću je možda bolje da počne tražiti novu sredinu gdje će ga barem malo više cijeniti.

Image

Marca Screenshot

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo