Proslavljeni dinamovac se obrušio na legende Modrih

'Dobio sam poziv iz Dinama i odbio sam.

13.5.2012.
14:41
VOYO logo

Pompozno najavljeni 'Dani Dinama' nisu prošli kako je gazda Zdravko očekivao. Navijači nisu marili za novi naslov prvaka, a na Maksimir ih nije privukla ni legendarna generaciju iz '82.

No, osim bojkota navijača, u velebnoj su se proslavi podijelile i legende kluba. Tako je nekolicina igrača koja je obilježila Dinamove 90-te odbila poziv čelnih ljudi s Maksimira da zaigraju susret slavnom generacijom iz '82.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo nekoliko stotina metara dalje od Maksimira, a zagrebačkim Ravnicama najvjerniji navijači Modrih, koji su zaobišli Maksimir, uskratili su koplja s nekolicinom bivših igrača.

Bišćan, Šimić, Marić i Šokota, igrači koji su se 90-tih proslavili s Dinamom u Ligi prvaka, pridružili su se navijačima u njihovoj tihoj i maloj proslavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobio sam poziv iz Dinama, rečeno mi je da bih trebao biti na Maksimiru. Odbio sam, i nije u pitanju nikakav bunt, već mislim da to ne vodi nikamo. Dinamo bez navijača nije Dinamo, i svi oni koji imaju karakter nisu se pojavili na Maksimiru", istaknuo je Šokota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo