Navijači zadali udarac: Stanimo na kraj huliganima!

Nakon što je za akcijom pravosuđa zavapio Hrvatski nogometni savez, isto su napravili i - navijači.

20.11.2014.
8:15
VOYO logo

Svinjarija u Milanu na kvalifikacijskoj utakmici Italije i Hrvatske za odlazak na EURO 2016. godine nastavlja se u domovini. Nakon što je zbog bakljade hrvatskih navijača prekinuta utakmica - HNS je jasno zavapio i zatražio od države spas od huligana.

Odgovor navijača nisu dugo čekali, 'huligani' su isto zatražili državu da spasi nogomet od - huligana. Nakoga točno misle su pokazali i galerijom fotografija na društvenoj mreži Facebook. Objavu torcidaša možete vidjeti OVDJE, a donosimo i tekst navijačke skupine Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski navijači pozivaju hrvatske pravosudne organe da procesuiraju huligane koji svakodnevno profitiraju koristeći hrvatski nogomet, a hrvatski zakoni im upravo to omogućuju.

Pozivamo i sve druge segmente hrvatskog društva, počevši od Vlade Republike Hrvatske i svih institucija RH, da korupciju i kršenje zakona Republike Hrvatske, te samim time nanošenje sramote hrvatskoj državi i hrvatskom nogometu napokon shvate ozbiljno i potaknu sve koji imaju moć utjecati na rješavanje problema na energičnu i odlučnu reakciju. Svakodnevni primjeri ruganja s hrvatskom državom očito su posljedica propusta da se to učini puno ranije, a izostanak reakcije daje za pravo daljnje bogaćenje grobarima hrvatskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takvi, osim sramote hrvatskoj državi, konstantno donose i nesagledive posljedice hrvatskom nogometu i hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Talac ovih huligana nisu samo navijači, već cijela država čijem ugledu ovakvi huligani nemjerljivo štete. Za razliku od navijača, država ima mehanizme i moć za iskorjenjivanje korupcije, nepoštivanje zakona, kršenje propisa u nogometu, a navijači su i više nego željni pomoći u toj borbi na svaki način koji im je na raspolaganju.

Stanimo na kraj huliganima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo