TOTTI NA SAN SIRU PRATI RIJEKU: / Legende okupirale tribine, stigao i veliki Rivaldo

Image
Foto: Screenshot

Utakmice između talijanskog velikana Milana i aktualnog hrvatskog prvaka Rijeke došao je pogledati i slavni Francesco Totti.

28.9.2017.
22:02
Screenshot
VOYO logo

Bivši kapetan Rome deset je godina dijelio svlačionicu s Milanovim trenerom Vicenzom Montellom, ali ovog puta nije mu došao dati podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Roma u nedjelju gostuje na San Siru u sklopu sedmog kola Serie A i Totti je iskoristio ovu priliku kako bi snimio igru Milana i pomogao klubu u kojem je proveo cijelu karijeru što se bolje pripremiti za derbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Totti je u srpnju postao direktor Rome i direktno surađuje sa sportskim direktorom Monchijem i trenerom Eusebiom Di Francescom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada počinjem još jedan važan zadatak gdje se nadam da ću imati sličan utjecaj kao što sam imao na terenu. Nogomet je moja strast, on je za mene sve - zabava i prijateljstvo, postigao sam mnogo golova i upoznao mnogo ljudi”, rekao je Totti prilikom preuzimanja direktorske funkcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim Romi biti sve i ništa, želim biti važna osoba u klubu, a u Romi prepoznaju ono što ja želim", poručio je svojevremeno legendarni talijanski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo