Kovačić dobio pojačanje: Stigao zločesti dečko talijanskog nogometa!

Pablo Daniel Osvaldo novi je član Intera. Mušićavi talijanski reprezentativac stigao je na jednogodišnju posudbu iz Southamptona.

6.8.2014.
18:33
VOYO logo

Mogao je biti poput Batistute, ali kratak fitilj i dugačak jezik skupo je koštao 28-godišnjeg Danija Osvalda koji je u Interu dobio novu šansu za povratkom na puteve slave. Poput one u Romi, gdje je u dvije sezone utrpao 27 golova u Serie A, da bi zbog vrijeđanja vlastitog trenera i odlaska s dodjele medalja na finalu Kupa sam si prekrižio karijeru u glavnom gradu, te bio izbačen iz reprezentacije.

Lani je Southampton bacio u vjetar 15 milijuna eura na njega, jer se u Engleskoj nije snašao, svađao se i tukao sa suigračima i suparničkim igračima, te je otišao na posudbu u Juventus. 'Stara dama' je odlučila propustiti opciju da otkupi njegov ugovor ovog ljeta, jer je u tri mjeseca zabio samo tri gola, te Inter zapravo nudi spas svima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/c4tA3qxNjWU

Njima je nasušno potreban napadač, Osvaldo ne želi više igrati u Engleskoj, a Southamptonu je preskup balast. Uz to, u drugom smjeru je na posudbu u Englesku otišao Alžirac Saphir Taïder koji se nije snašao u Interu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo