TUDOR DOSTA ŽESTOK NAKON KATASTROFE U KOPRIVNICI: / 'Ovo je korak u natrag, imamo problema, a on se pokazao kao loša ideja'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Trener Tudor nije bio nimalo sretan izvedbom svojih igrača

15.2.2020.
20:24
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

U dvoboju 22. kola Prve HNL u Koprivnici su nogometaši Slavena preokretom pobijedili splitskog Hajduka s 2-1 (1-1). Hajduk je poražen na neugodnom gostovanju u Koprivnici iako je vodio s 1-0, da bi s igračem manje primio dva gola i ostao bez bodova.

Hajduk je poveo već u 14. minuti, kada je nakon pregleda VAR-om kontakt Jaira i Božića okarakteriziran kao penal, a s "bijele točke" je precizan Nigerijac Samuel Eduok. u 37. minuti Hajduk je ostao s igračem manje nakon što je Stanko Jurić dobio drugi žuti karton. U trećoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela Stipe Bačelić-Grgić je preciznim udarcem glavom izjednačio za Slaven. U uzbudljivoj zavšnici Hajduk je propustio veliku šansu, Jradi je promašio prazna vrata, potom je Vučur pogodio vratnicu, da bi u 88. minuti Ivan Krstanović s 20-tak metara uputio udarac, koji splitski vratar Posavec nije uspio zaustaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Žestok Tudor nakon utakmice

Trener Tudor nije bio nimalo sretan izvedbom svojih igrača, a ponajviše Jurićem koji je dobio crveni.

"Čestitke Belupu. Nismo bili dovoljno dobri. Ovo je korak unatrag za čitavo vrijeme otkako sam tu. Imali smo niz problema, osjetio sam ih u svlačionici prošli tjedan i oni su se manifestirali danas. Crveni karton nas je poremetio. Imali smo neke šanse, ali oni su ih imali više, dobili su i ja im čestitam", kazao je Tudor nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk se praktički raspao nakon crvenog kartona Jurića.

"Jurić se pokazao kao loša ideja. Imamo problema u zadnjoj liniji. Mislio sam da on to može odraditi s obzirom na svoje karakteristike, ali ideja se pokazala neuspješnom. Nismo bili dobri, puno igrača je bilo u grču. Treba što prije ovo zaboraviti, izvući pouke i nastaviti raditi. Trebat će za neke stvari malo više vremena. Hajduk vodim samo dva mjeseca i neke igrače trebam bolje upoznati. Da vidim jasnu sliku naših mogućnosti", rekao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo