'NJIH DVOJICA MOGU IGRATI ZA BARCELONU': / Tudor rekao da je Hajduk bio bolji do crvenog pa nahvalio dvojicu dinamovaca

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Tudor nije htio komentirati suđenje iako je Hajduk ostao bez igrača već u prvom poluvremenu

4.3.2020.
21:51
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

U derbiju 25. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Dinama pobijedili Hajduk s 2:0 i povećali svoje vodstvo na ljestvici.

Pred sjajnim ozračjem i 24.000 gledatelja na Poljudu Dinamo je ubilježio prvu pobjedu ove sezone nad Hajdukom i to u tek trećem međusobnom srazu. Ključni trenutak dvoboja zbio se u 40. minuti kada je Ismajli zaradio nepotrebno isključenje, a s igračem manje Hajduk je primio dva gola i ostao bez bodova u borbi za drugo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice na konferenciji za medije progovorio je trener Hajduka Igor Tudor.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

[FOTO] GORIO JE POLJUD: Pogledajte trenutak u kojem je zbog bakljade prekinut derbi u Splitu

Image

[FOTO] GORIO JE POLJUD: Pogledajte trenutak u kojem je zbog bakljade prekinut derbi u Splitu

'Satrali su se u drugom poluvremenu'

"Nikad nisi zadovoljan kad izgubiš kući, međutim moram čestitati mojim momcima koji su dali sve od sebe. U prvom poluvremenu smo imali nekoliko prilika za zabiti gol i dogodio se crveni karton koji je odlučio utakmicu. Probali smo sve u drugom poluvremenu, zaigrali s dva napadača, ali Dinamo je bio bolji i mi se okrećemo idućoj utakmici u nedjelju", rekao je Tudor pa najavio utakmicu s Rijekom koja se igra u nedjelju.

"To je utakmica kao i svaka druga. I oni trebaju doći ovdje tako da ima još dosta bodova u igri. Optimist sam. Danas je bilo dosta dobrih stvari protiv protivnika koji je Liga prvaka. Nisam objektivan što se tiče kartona, ali momcima stvarno svaka čast. Satrali su se drugo poluvrijeme i ja sam inzistirao da se ide na gol, a oni su to prihvatili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petković i Moharrami mogu u Barcu

Tudor nije htio komentirati suđenje iako je Hajduk ostao bez igrača već u prvom poluvremenu.

"Ne bih komentirao suđenje, o Bebeku imam super mišljenje. Ismajli je mogao ispratiti kad već zna da ima žuti karton, ali ponese agresija i žestina. Mislim da imamo dobar trio nazad i šteta što nismo zabili gol ranije. Tužni smo što smo izgubili kod kuće, ali vidjet ćemo se dogodine opet na istom mjestu", rekao je trener Hajduka pa komentirao Bjeličinu izjavu da je Hajduk bio ravnopravan do crvenog kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk je bio bolji. Imali smo dvije mrtve šanse", rekao je Tudor pa nahvalio Dinamove igrače:

"Mislim da je ovo što smo vidjeli danas put. Na ovo ludilo i fanatizam nadoknaditi manjak u kvaliteti. Petković i njihov desni bek mogu igrati u Barceloni po mom mišljenju", zaključio je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo