erik ten hag / Tvorac čuda iz Amsterdama: 'Vidjelo se da nas se Juventus boji'

Image
Foto: AP Images

Ajax je još jednom oduševio nogometnu Europu

17.4.2019.
8:02
AP Images
VOYO logo

Nakon 22 godine Ajax je opet u polufinalu Lige prvaka. Nitko još nije poput Nizozemaca pobijedio i Real Madrid i Juventus u istoj sezoni kao što su napravili oni iako i oba navrata nisu imali pozitivan rezultat iz prve domaće utakmice.

"Ovo je nevjerojatna noć za klub, igrače i cijeli nizozemski nogomet. Ponovno smo izbacili jednog favorita za naslov i pokazali da s našom filozofijom možemo ići preko naših ograničenja", rekao je Ajaxov trener Erik ten Hag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjelo se da nas se Juventus boji, tako je bilo i s Realom. Teško je igrati protiv našeg stila igre, imamo jako nadarene tehničare, izrazito je teško pritisnuti nas. Čak i u obrani, samo mi znamo igrati takav presing."

Nema tko nije oduševljen nogometom koji igraju Ajaxovi klinci i samo je za nadati se da će ostai na okupu što je dulje moguće. A nakon ovoga ni Tottenham ili Manchester City neće biti favoriti protiv njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pep Guardiola ima sličnu nogometnu filozofiju kao i ja. Izbacili smo Real i Juventus, ako odigramo kako znamo, imamo se pravo nadati dobrom rezultatu protiv bilo koje od tih ekipa", zaključio je Ten Hag. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo