U MILANU ĆE GADNO ZAŽALITI ŠTO SU BOBANU DALI OTKAZ: / Talijanski velikan u problemima, da je Hrvat ostao ovo im se ne bi dogodilo

Image
Foto: Profimedia

Napadač se vratio na njegov nagovor, a sada ga nema razmišlja o raskidanju ugovora

22.4.2020.
17:43
Profimedia
VOYO logo

Povratak ZlatanaIbrahimovića na San Siro dočekan je s euforijom. Ne samo među navijačima, nego i igračima i vodstvu kluba. ZvonimirBoban dugo je vremena lomio švedskog napadača i kad je u tome konačno dva mjeseca kasnije je otkaz. Odmah potom talijanski mediji pisali su da je Ibrahimović poludio zgog situacije s legendarnim Vatrenim, a sve je to dovelo pod upitnik njegov ostanak u Milanu nakon isteka ugovora na kraju sezone. U njemu postoji opcija produljenja za još jednu, ali čini se da od toga neće biti ništa.

Image
Foto: Profimedia, Nicolň Campo / ddp USA

Zlatan Ibrahimović (lijevo) i Ante Rebić

Gazzetta dello Sport tvrdi kako Ibrahimović razmišlja o tome da raskine ugovor i prije njegova isteka. Navode kako se napadač trenutačno nalazi u Švedskoj gdje trenira s Hammarbyjem dok čeka datum povratka u Milan. No, pišu i kako razmišlja i o raskidanju ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čuveni napadač u siječnju je stigao besplatno na San Siro. Od tada je upisao deset nastupa u svim natjecanjima. U ukupno 810 minuta provedenih na travnjaku postigao je četiri gola i tome pridodao jednu asistenciju. Bio je vođa u svlačionici te je pomogao da se vrati u formu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo