U Zagrebu piju kavu, a u Rijeci ih vrijeđaju kao pse

Nakon vatrenog gostovanja u Rijeci, nogometaši Hajduka doputovali su u Zagreb gdje ih u utorak očekuje dvoboj šesnaestine finala Hrvatskog kupa protiv Kustošije.

1.10.2013.
9:24
VOYO logo

Tri dana prošlo je od nemilih događaja koje su hajdukovci doživjeli u Rijeci, no kapetan BijelihMario Maloča i 'Hajdučko srce' Goran Jozinović još ne mogu doći k sebi.

"Nikada u karijeri nismo čuli takve uvrede. U Rijeci je uvijek vatreno, ali ni tamo, a ni u derbijima s Dinamom nikada nam se nije dogodilo ovakvo što. Ne govorim o bakljadi i onome što se događalo kasnije, uvrede koje smo slušali od zagrijavanja bile su grozne. Vrijeđali su nas kao pse", rekao je Maloča, rođeni Zagrepčanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajdukovci su stigli u Zagreb i nisu doživjeli nikakve neugodnosti. Očekuje ih Kup susret protiv niželigaša Kustošije.

"Stalno smo tu na Trešnjevci, pijemo kave u našim trenirkama i nema nikakvih problema, gotovo da nas nitko ni ne pogleda."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Jozinović je dodao:

"Kad krene utakmica, doista se isključiš i većinu toga ne čuješ. Kako utakmica nije prekinuta, tako smo i mi sve te stvari koje su se događale unutar 90 minuta saznali s portala. Međutim, uvrede koje smo doživjeli na zagrijavanju nisu usporedive s bilo čim drugim. Igraš protiv Dinama pa ti ljudi dobacuju, zvižde, vrijeđaju te, kao što se i Dinamu ili Rijeci sigurno dogodi na Poljudu, ali ovakve psovke nisam doživio nigdje, ni u kojoj susjednoj državi, ni s klubom, ni s reprezentacijom", kaže Jozinović za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo