VIDEO: / Zaboravljeni Vatreni zabio, Srna i društvo se sramotili!

Dnjipro, drugoplasirana momčad ukrajinske Premierlige, pobijedila je ove nedjelje Tavriju u gostima 2:1, u sklopu 16. kola, a zabio je i hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić.

18.11.2012.
15:09
VOYO logo

Svi su golovi pali u drugom dijelu, a Tavrija je povela u 61. minuti zaslugom Feščuka. No, u 74. je izjednačio Kalinić koji je time došao do drugog ovosezonskog prvenstvenog pogotka, u desetom nastupu. Na taj se gol nadovezao Giuliano koji je u 80. zabio za vrijedna tri boda gostiju. Kalinić je odigrao svih 90 minuta.

Za domaćina je Marin Ljubičić odgledao cijeli meč s klupe. Nakon što je Šahtar u subotu izgubio prvu utakmicu ove sezone u prvenstvu, drugoplasirani Dnjipro je barem malo smanjio zaostatak za njim nakon današnje pobjede. Sada drugi Dnjipro zaostaje 11 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko iznenađenje u Ukrajini dogodilo se u subotu. Nogometaši kijevskog Arsenala zaustavili su nevjerojatnu seriju Šahtara koji je u prvih 15 kola ukrajinskog prvenstva imao isto toliko pobjeda. Arsenal je pobijedio 2:0, a evo kako je poraz komentirao kapetan Šahtara Darijo Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo prvenstveno čestitati našem suparniku. Oni su bili ti koji su zaustavili Šahtar. Mi danas nismo igrali kako možemo i znamo te definitivno nismo zaslužili pobijediti. Igrali smi ispod svog nivoa. Istina, možda nismo zaslužili niti izgubiti, ali i ovo se trebalo dogoditi. Domaćini su kapitalizirali naše pogreške i zasluženo pobijedili".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna i društvo utorak igraju važnu utakmicu u Ligi protiv Nordsjaellanda, a ovaj poraz nije narušio atmosferu.

"Naravno da nije lijepo izgubiti, ali atmosfera je i dalje pozitivna. U utorak će to biti drugačija priča, igrat ćemo s drugačijim stavom i uvjeren sam da ćemo slaviti", zaključio je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo