UNITED SE SPREMA ZA LJETO U KOJEM BI DAVID DE GEA TREBAO OTIĆI: / Ovaj čovjek pojavio se kao potencijalna zamjena

Image
Foto: AFP

Crveni vragovi već traže zamjenu za De Geu koji će vjerojatno otići na ljeto

2.11.2018.
9:06
AFP
VOYO logo

Sve ozbiljnije se spekulira o tome da bi David De Gea mogao na ljeto kao slobodan igrač napustiti Manchester United, a sada se pojavilo i ime vratara koji bi mogao doći kao njegova zamjena. Mnogi su iznenađeni, ali ime koje se najviše spominje je ono Mata Ryana, vratara Brighton and Hove Albiona.

Navodno se na Old Traffordu u tajnosti spremaju na život bez Španjolca, a na vrhu njihove liste igrača koji bi ga mogli zamijeniti našao se ovaj 26-godišnjak. Jose Mourinho baš kao i De Gea ima istog agenta, Jorgea Mendesa i uvjeren je kako De Gea neće ostati u klubu nakon ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potencijalna zamjena

Prvotni plan bivšeg vratar Atletica bio je da ostvari transfer na drugi kraj Madrida u redove Reala, ali to je propalo jer je na Bernabeu u međuvremenu stigao Thibaut Courtois. Ukoliko De Gea na ljeto postane slobodan igrač prvi kandidati za njegov potpis su Juventus i Parisa Saint Germain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba kluba na svojim vratima u Sczesnyju i Areoli imaju kvalitetne vratare, ali Španjolac je ipak dimenzija više, posebno ako ga se može dovesti besplatno. Ryan je pružao sjajne partije za Brighton od svog dolaska iz Valencije prošlog ljeta za 5 milijuna funti i ne čudi da ga u Unitedu vide kao opciju za svoj gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo