URUGVAJAC PROGOVORIO O BOLNOM TRENUTKU: / Suarez otkrio što su Messi i on rekli Neymaru prije transfera u PSG

Image
Foto: AFP

Veliko razočaranje nastupilo je u Barceloni kada je Neymar odlučio napustiti Camp Nou i u rekordnom transferu preseliti u francuski PSG.

8.11.2017.
22:17
AFP
VOYO logo

Pokušali su ga njegovi dotadašnji suigrači odgovoriti od tog poteza, ali na kraju nisu uspjeli. Jedan od njih bio je i napadač Luis Suarez.

U razgovoru za katalonski Sport otkrio je što su mu Lionel Messi i on rekli kad im je priznao da ima ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tražio je od nas više od običnog savjeta. Messiiju i meni na pameti je bilo samo što je najbolje za momčad. Nismo mu govorili stvari poput toga da ne ide jer neće biti sretan. Rekli smo mu da ne želimo da ide, ali da sam slobodno donese odluku. Dobri smo prijatelji i važno nam je da ostanemo u dobrim odnosima. Bilo je jako bolno kad je otišao", ispričao je Urugvajac.

"Puno nam nedostaje na travnjaku, ali i više od tog. Zaista je bio poseban. Dobro smo se zabavljali. Sposoban je svoju sreću i radost prenijeti na cijelu momčad. Bio nam je jako važan", dodao je Suarez i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada igra za drugi klub, ali nemam ništa protiv njega. Pokušao sam ga uvjeriti da ostane jer sam mislim da je ovo najbolje mjesto za njega", pojasnio je napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok Neymar briljira u PSG-u, njegovim odlaskom ugasio se Suarez. Muči se Urugvajac s realizacijom, ali je zato Messi preuzeo odgovornost te je najzaslužniji što je Barca još uvijek bez poraza i ima osam bodova ispred Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo