USAIN BOLT ZAINTRIGIRAO TRENERE DILJEM SVIJETA: / 'Želim početi igrati nogomet u 2018.'

Image
Foto: AFP, JEFF PACHOUD

Usain Bolt umirovio se nešto ranije ove godine nakon Svjetskog atletskog prvenstva u Londonu, ali iduće bi ga godine ponovno mogli vidjeti u akciji - i to na nogometnim terenima!

27.10.2017.
21:13
AFP, JEFF PACHOUD
VOYO logo

Jamajčanin je u nekim svojim prijašnjim izjavama dao do znanja da bi se jednog dana mogao baviti nogometom, ali nitko to nije shvaćao previše ozbiljno.

"Volio bih igrati nogomet sada kada sam završio s trčanjem", rekao je Bolt za službenu stranicu Fife.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Često sam o tome govorio u intervjuima i mnogo mi se klubova javilo. Nažalost, u kolovozu sam ozlijedu preponu i od tada nisam trenirao. Ali, nadam se da ću moći igrati u 2018.", rekao je najbrži čovjek na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru je rekao i kako Cristiana Ronalda zbog mogućnosti da bude na vrhu iz godine u godinu cijeni više nego Messija i Neymara, a otkrio je i kojeg trenera cijeni najviše:

"Volio bih igrati za Zidanea. Divio sam mu se još dok je bio igrač, a napravio je odličan prijelaz i postao izvrstan trener."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolt je i veliki navijač Manchester Uniteda, a navodno je prošle godine imao ponudu engleskog drugoligaša Burtona, ali tadašnji trener Nigel Clough odbacio je tu mogućnost:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam siguran bi li to bila posudba ili stalni ugovor, ali svakako bi nam donio na brzini", našalio se tada Clough.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo