UŠAO S KLUPE I RIJEŠIO STVAR: / Totti golčinom donio preokret i veliku pobjedu Romi

Image

Golovima Francesca Tottija i El Shaarawya Roma je stigla do velikog preokreta protiv Genoe i bodova važnih u borbi za drugo mjesto u Italiji koju vode s Napolijem.

2.5.2016.
21:16
VOYO logo

Mohamed Salah u šestoj je minuti donio vodstvo Romi, ali je Geona izjednačila u 13. preko Tachtsidija. U nastavku, točnije u 65. minuti susreta Leonardo Pavoletti preokrenuo je rezultat u Genoinu korist. Lijepo je zabio pod prećku poslije dodavanja Tomasa Rincona.

Džekina asistencija

Potom je uslijedio Romin povratak. Totti, koji je ušao u igru 59. minuti umjesto Perottija izborio je slobodan udarac 20-ak metara od gola. Nakon kombinacije s De Rossijem snažnim udarcem donio je izjednačenje. Bila je 77. minuta. Pobjeda je došla tri minute prije kraja utakmice. Edin Džeko (ušao u 66. minuti) poslao je loptu u kazneni prostor, dočekao ju je El Shaarawy i pospremio u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/video/42d09f921811787300a52b170c4472e6/?ref=logo

Napoli drugi

Nogometaši Napolija zadržali su drugo mjesto na ljestvici talijanskog prvenstva zahvaljujući 2-1 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Atalante u posljednjem susretu 36. kola igranom u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruki strijelac za Napoli bio je najbolji strijelac Serie A Gonzalo Higuain (10, 77), koji je stigao do 32. pogotka u ovoj sezoni, dok je na konačnih 2-1 autogolom smanjio Raul Albiol (85-ag).

https://vid.me/LkcE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Strinić pobjedu Napolija ispratio je s klupe za pričuve.

Napoli je ovom pbojedom stigao do učinka od 76 bodova, dva više od treće Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HOTEL PORTOFINO
Gledaj od 13.lipnja
VOYO logo