SUBA SE RASPLAKAO NA BOLNO PITANJE: / Nije mogao završiti presicu; 'je*iga, emocije su je*ena stvar'

Image
Foto: AFP

Hrvatski junak Suba rasplakao se na presici zbog pitanja o bolnoj temi

3.7.2018.
17:27
AFP
VOYO logo

Tijekom konferencije za novinare u utorak poslijepodne u Sočiju, Danijel Subašić, hrvatski junak i trenutno prvo ime reprezentacije (po zanimanju medija), se zezao s novinarima, ali na jedno pitanje nije imao snage odgovoriti. To je pitanje o njegovom odnosu s Hrvojem Ćustićem koji je prije deset godina preminuo nakon što je glavom udario u zid na zadarskim Stanovima. Bilo je to zadnje pitanje na druženju s novinarima i Subašić nije izdržao. Emocije su ga slomile.

"Teško mi je i pričati o tome, majica sve govori" kazao je Subašić sa suzama u očima...Domagoj Vida ga je zagrlio i završio presicu umjesto njega. Subašić se ispričao i kazao da mu je jako teško govoriti o Hrvoju, svom prijatelju, tragično preminulom hrvatskom nogometašu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Oprostite na suzama, je*iga, emocije su je*ena stvar'

"Oprostite na suzama, je*iga, emocije su je*bna stvar", rekao je na kraju druženja s novinarima koji su u pohodu na Soči, jer Vatreni u subotu imaju priliku generacije, protiv Rusije izboriti polufinale SP-a...

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak na engleskom je objasnio stranim novinarima kako je to pitanje osjetljivo za njega jer mu je to bolna tema. Inače, Suba je Dancima u nedjelju skinuo tri penala i Vatrene povukao prema četvrtfinalu. Međutim, njegova tehnika i način kojim je obranio udarce danskih nogometaša top tema je SP-a, ali u negativnom kontekstu za neke...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SPREMA SE INVAZIJA HRVATA NA SOČI: Neviđeno zanimanje vlada za utakmicu s Rusijom; iako se radi o skupoj avanturi

Izlazak s crte usporedili s dopingom?!

Engleski mediji usporedili su njegov izlazak s gol crte s dopingom, piše se o golmanskim pravilima, a uz Subašića predmet pisanja je i Kasper Schmeichel. Očekivano, odmah po započinjaju presice, Subašića je odmah dočekalo pitanje novinara o tehnici obrana jedanaesteraca. Svi golmani izlaze pred crtu prije šuta...

"Ne znam što bi rekao na ovu temu, upozoravaju nas da budemo na liniji, je li, ali normalno je da izađeš korak isprijed, i to je to. Nije dva metra kao na Euru, haha. Sve je regularno u ovoj situaciji, mislim, ne znam. Neka taj više ne priča, taj je dao tri žuta kartona na jednoj utakmici", kazao je Danijel Subašić i nastavio se zafrkavati sa stranim novinarima, koji su ga ozbiljno pitali što se dogodilo kada je tijekom slavlja s navijačima nakon utakmice, na terebum pao na travnjak Vidi s ramena. Malo je to ružno izgledalo, mislimo na sam pad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domagoj Vida nakon pobjede nosio je Danijela Subašića na leđima. Onda se dogodila mala nezgoda...

'Što će biti, pao sam k'o kruška'

"Što će biti, pao sam ka kruška. Tko će odlučiti susret? O majke ti mile, evo gospodin Vida neka ga zabije, svejedno mi je. Bitno je da Hrvatska ide dalje i da narod slavi, da smo svi skupa sretni. To je najbitnije. Lijepo je kad iskočiš, lijepo je to doživjeti, ali skupa smo u ovome kad je dobro i kad je loše. Popularnost je takva, znaš kako ide, jednu utakmicu si gore, drugu si najgori. Lijepo je živjeti ove trenutke, eto, neka potraju", kazao je Suba, čije riječi prenosi Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

SUZE ZA PRIJATELJA: Subašić se slomio na presici u Sočiju

Image

SUZE ZA PRIJATELJA: Subašić se slomio na presici u Sočiju

Kakve Ruse očekuješ, tko je najopasniji?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kakve Ruse očekujem... Valjda oni nas trebaju napasti, što je znam kako će igrati, nisam im ja trener. Imaju dobre pojedince, stanu svi iza i dobro izlaze u kontru. To je to. Nama je još veći motiv što je cijeli stadion protiv nas. Imamo odgovore na sve što nas čeka"

Tomislav Pacak sve objasnio stranim novinarima

Domagoj Vida kazao je kako su Danci pokazali da su dobri kao kolektiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro stoje u bloku i sjajno izlaze iz njega. Ne volim isticat pojedince. Dobra su ekipa. Utakmica protiv Danske bila je veliki izazov za sve nas, pogotovo nakon onog što se dogodilo prije dvije godine protiv Portugala na Euru. Nadam se da će ovoga puta biti malo više sreće za nas i da ćemo na kraju podići trofej pobjednika", izjavio je Vida.

'Znali smo koliko smo dobri'

Rekli ste da nećete pričati do četvrtfinala, glasilo je pitanje novinara?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bio dogovor s gospodinom Tomislavom Packom. On je rekao da neću do osmine, a ja sam rekao do četvrtfinala. Nije cilj četvrtfinale. Cilj je jasan. Finale, osvojit medalju i doći kući", izjavio je Vida.

Vida je za kraj dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo bili u dobroj situaciji kao sad. Bili smo u kanalu. Znali smo koliko smo dobri. Punili smo se elanom svakom utakmicom koju smo odigrali s novim izbornikom. Pokazali smo da se imamo pravo nadati velikim stvarima na ovom turniru. Možemo daleko, imamo kvalitetu i igrače za to. Kada vidimo ljude u domovini to nam daje dodatni motiv i dodatna energija za sve naprijed. Sve je na pravom nivou i nadamo se da će to još potrajati", poručio je Vida.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo