VIDEO: / BiH na koljenima! Navijaci od srece utrcali u teren!

Za razliku od Vatrenih, nasi susjedi su u kvalifikacije za EURO 2016 godine su krenuli velikim kiksom. Cipar je s 2:1 slavio u Zenici i razocarao cijelu Bosnu i Hercegovinu.

9.9.2014.
21:22
VOYO logo

Uz utakmicu Hrvatske i Malte, u utorak navecer se odigralo jos pet kvalifikacijskih dvoboja za odlazak na EURO 2016. godine. Derbi dana bio je u Pragu, gdje Ceska igra protiv Nizozemske.Cesi su vodili golom Dockala od 17. minute, ali u 55. je De Vrij izjednacio. Nije bilo odluke sve do sudacke nadoknade, a onda je Vaclav Pilar donio domacinu tri boda.

U istoj skupini A iznenaduje rezultat s Islanda, gdje domacin protiv Turske slavio s ogromnih 3:0. Bit ce to velika borba za odlazak na EURO, iako cak tri reprezentacije iz skupine mogu do EURA 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BiH protiv Cipra u skupini B je povela golom Ibisevica, no, Christofi je izjednacio pred odlazak na odmor i sredinom drugog poluvremena doveo svoju reprezentaciju u vodstvo. Pjanic je imao prigodu u 89. minuti izjednaciti iz jedanaesterca, ali njegov udarac je ciparski golman obranio.

//www.youtube.com/embed/OQX3InDriGU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, vijest dana je zamalo dosla iz Andore gdje je domacin poveo protiv Walesa. Lokalni amateri su upisali 44 uzastopna poraza, cak cetiri godine nisu dali gol, da bi poveli iz jedanaesterca Ildefonsa Lime. No, apsolutnu senzaciju i veliko slavlje male drzavice je zaustavio covjek od 100 milijuna eura - Gareth Bale . Prvo je golom u 22. minuti izjednacio, da bi u 81. kompletirao preokret za slavlje 1000 gostujucih navijaca od kojih su mnogi od srece utrcali u teren. UEFA ce trljati ruke, finu ce kaznu naplatiti.

//www.dailymotion.com/embed/video/x25kjg2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bugari su u nasoj skupini preskocili opasno gostovanje u Azerbejdzanu (2:1), a Italija je lakocom u Norveskoj slavila golovima Zaze i Bonuccija (2:0).

Skupina A Kazahstan - Latvija 0:0 Island - Turska 3:0 (Boedvarsson 18, Sigurdsson 76, Sigthorsson 77) Ceska - Nizozemska 2:1 (Dockal 21, Pilar 90/De Vrij 55)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina B BiH - Cipar 1:2 (Ibisevic 6/ Christofi 45, 72) Andora - Wales 1:2 (Lima 6-11m/Bale 22, 81-11m)

Skupina H Azerbajdzan - Bugarska 1:2 Norveska - Italija 0:2 (Zaza 16, Bonucci 62)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo