VATRENI ĆE MORATI PLATITI PIĆE SLOVACIMA: / Hamšik i društvo šokirali Mađare u Budimpešti i zadržali Hrvatsku na prvom mjestu skupine

Image
Foto: Profimedia

Bozenik je sjajno iskoristio dodavanje Lobotke, izborio se za prostor i pogodio za pobjedu Slovaka i šok u Budimpešti

9.9.2019.
22:41
Profimedia
VOYO logo

Nogometna reprezentacija Slovačke napravila je Hrvatskoj veliku uslugu. Slovaci su rezultatom 1:2 svladali mađarsku na gostovanju i time dodatno zakomplicirali situaciju u našoj skupini, no Vatreni su takvim rezultatom ostali na prvom mjestu skupine.

Slovaci su na Groupama Areni usred Budimpešte zadali prvi udarac Mađarima. Na žalost punih tribina koje su očekivale domaću pobjedu i "ukopavanje" na prvom mjestu naše skupine Robert Mak u 40. minuti zabio je pogodak za vodstvo. Hamšik je s desne strane uputio centaršut koji je odbijen, a Mak je naletio i zakucao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
DALIĆ OTKRIO ISTINU O RAKITIĆU: /

Izbornik otvoreno progovorio o 'problemu' koji sve u reprezentaciji brine

Image
DALIĆ OTKRIO ISTINU O RAKITIĆU: /

Izbornik otvoreno progovorio o 'problemu' koji sve u reprezentaciji brine

Mađari su se početkom drugog dijela vratili u utakmicu. Szoboszlai je u 50. minuti fantastično iskoristio slobodan udarac s 20 metara koji je završio u gornjem kutu Dubravkinog gola.

Slovaci su brzo pokazali sve ono što nisu u Trnavi protiv Hrvatske. Samo šest minuta im je trebalo da se vrate u vodstvo. Ovaj put strijelac je bio Bozenik koji je sjajno iskoristio dodavanje Lobotke, izborio se za prostor i pogodio za pobjedu Slovaka i šok u Budimpešti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koplja će se lomiti za mjesta koja vode na Europsko prvenstvo između Slovačke, Mađarske i Hrvatske. Hrvatska ima deset bodova i na vrhu je ljestvice naše skupine, dok su Slovaci s devet bodova sad skočili na drugo mjesto ispred Mađara koji također imaju devet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiks Hrvatske

Ranije u ponedjeljak Hrvatska je na gostovanju kod Azerbajdžana u Bakuu odigrala samo 1:1. Svjetski doprvaci odlično su započeli susret i poveli u 11. minuti iz kaznenog udarca kojega je realizirao kapetan i slavljenik Luka Modrić, no Azeri su uspjeli poravnati u 72. minuti preko Tamila Halilzadea.

Hrvatska je i ovim bodom zasjela na vrh ljestvice sa 10 bodova iz pet susreta, slijede Slovačka i Mađarska sa po devet, dok je Wales četvrti sa šest bodova i utakmicom manje. Azerbajdžanu je ovo prvi osvojeni bod u ovim kvalifikacijama te je i dalje uvjerljivo posljednji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman na EURO izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije. Sljedeću utakmicu Hrvatska će igrati 10. listopada protiv Mađarske u Splitu.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo