VATRENI OTKRIO VRLO ZANIMLJIV DETALJ IZ PRIVATNOG ŽIVOTA: / Zašto je u potpunosti nestao s društvenih mreža - 'Pogledao sam taj film i...'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Novinar ga je u jednom trenutku pitao zašto je odjednom nestao s društvenih mreža, odnosno, zašto je izbrisao Instagram-profil

22.12.2020.
23:04
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Veznjak moskovskog CSKA i hrvatske reprezentacije Nikola Vlašić proglašen je najboljim nogometašem u Rusiji u 2020. godini u izboru prestižnog ruskog Sport Expressa. Vlašić je osvojio 251 bod, čak 138 više od drugoplasiranog Alekseja Mirančuka iz Atalante i 145 više od Romana Zobnina iz Spartaka.

Vlašić je odmah odradio i ogroman video-intervju za Sport Express, a u njemu je između ostalog govorio i o kvalifikacijama za SP gdje je u skupini s Rusijom, kao i o debaklu svoje momčadi u Europa ligi, u skupini u kojoj je zagrebački Dinamo završio uvjerljivo prvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo bolji u dosta utakmica, ali nismo uspjeli postići pogotke. U prvoj protiv Wolfsbergera oni su poveli iz penala, na kraju smo izjednačili. Protiv Dinama u idućoj utakmici imali smo ogromnu prednost na terenu, ali ponovno nismo uzeli sva tri boda. Zatim smo protiv Feyenoorda zasluženo izgubili. U iduće dvije protiv Feyenoorda i Wolfsbergera trebali smo izvući puno više. Trebali smo pobijediti u četiri od šest utakmica", kazao je Nikola novinaru Expressa.

Image
Foto: Profimedia

6332076 13.09.2020 CSKA's Nikola Vlasic celebrates after scoring a goal during the Russian Premier League soccer match between CSKA Moscow and Spartak Moscow, in Moscow, Russia.,Image: 557800159, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Nestao s društvenih mreža

Što se tiče Hrvatske, ona će igrati baš protiv Rusije u kvalifikacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razveselio me ždrijeb i drago mi je da ćemo igrati protiv Rusije. Slovaci nisu loši, igrali smo s njima, a ne znam kakvi su Slovenci. Što se Hrvatske tiče, imamo jako dobre igrače na svim pozicijama, a novi se stalno pojavljuju. Nismo još na onoj razini sa SP-a u Rusiji, ali za dvije ili tri godine sigurno ćemo se vratiti na najvišu razinu. Znam koliko je teško ostvariti tako velik rezultat na SP-u, ali uskoro ćemo se opet boriti za najviša odličja", veli Vlašić.

Novinar ga je u jednom trenutku pitao zašto je odjednom nestao s društvenih mreža, odnosno, zašto je izbrisao Instagram-profil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, napravio sam to nakon što sam pogledato Netflixov film, "The Social Dilemma". Odlučio sam izbrisati sve društvene mreže i sada više nisam niti na jednoj", pojasnio je Vlašić.

Cijeli intervju pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HOTEL PORTOFINO
Gledaj od 13.lipnja
VOYO logo