VELIKA ANKETA PRESUDILA MADRIĐANIMA: / Navijači pronašli glavnog krivca za očajnu sezonu, evo kako je prošao Modrić

Image
Foto: AFP

Nogometaši Ajaxa plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka

6.3.2019.
8:34
AFP
VOYO logo

Trostruki uzastopni europski prvak Real Madrid senzacionalno je ispao teškim porazom od Ajaxa (1-4) na svom Santiago Bernabeu i to nakon što je Kraljevski klub dobio prvi susret u gostima s 2-1. Ispadanje Reala vjerojatni je kraj za trenera Solarija koji je u sedam dana dvaput kod kuće izgubio od Barcelone.

Vodstvo kluba

Španjolska Marca odmah je provela anketu među svojim čitateljima s pitanjem tko je odgovoran za ovu situaciju. Čak 54% njih smatraju da najveću krivicu snosi vrh kluba na čelu s Florentinom Perezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Real Madrid president, Florentino Perez looks on after a press conference following his re-election for the club's presidency at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, on June 19, 2017. Florentino Perez will remain as president of Real Madrid until 2021 after no other candidates ran against him, the Spanish and European champions announced. / AFP PHOTO / JAVIER SORIANO

Njih 30% misli da su svi zajedno krivi, dok ih devet posto krivicu svaljuje na igrače, a najmanje, njih sedam, na Lopeteguija i Solarija. Osim toga postavili su i pitanje na koje bi igrače računali iduće sezone. Luka Modrić je dobro prošao jer je u njegovu korist glasovalo 66 posto anketiranih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HOTEL PORTOFINO
Gledaj od 13.lipnja
VOYO logo