Veliki obrat: Bivši igrač Hajduka novo je pojačanje Slavena Bilića?

Prema pisanju turskih medija, mladi hrvatski reprezentativac Mario Pašalić na korak je do transfera u Bešiktaš.

22.12.2014.
10:34
VOYO logo

Bivši igrač Hajduka Mario Pašalić je, prema izvještavanju turskih medija, na korak do transfera u Bešiktaš kojeg vodi hrvatski trener Slaven Bilić. Pašalić je u srpnju ove godine potpisao ugovor s Chelseaom, ali portugalski stručnjak Jose Mourinho ga je odmah poslao u španjolsku Primeru. Trenutno, u momčadi Bluesa nema mjesta za Pašalića, stoga je posudba bila najrealnija opcija.

Međutim, dolaskom u Španjolsku, točnije u Elche, Pašaliću baš i ne cvjetaju ruže. Mladi hrvatski reprezentativac je za posljednju momčad Primere Elche odigrao trinaest utakmica, a nije postigao niti jedan gol, kao što nije ostvario niti jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/bhbt2Ek9K1Y

Stoga, ako bi došao u Bešiktaš, to bi bio puno bolji potez za Pašalića. Jer, pod vodstvom Bilića Pašalić bi napredovao kao igrač, a i borio bi se za naslov prvaka Turske. Jer, Bešiktaš je trenutno vodeća momčad turskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da Bešiktaš osvoji naslov, Pašalić bi slijedeće godine igrao Ligu prvaka, što bi za njegov igrački razvoj bilo jako dobro. Vrijedi spomenuti i dobre odnose Bešiktaša i Chelsea. Turski sastav je još ranije pojačao svoje redove dovođenjem iz Chelsea Dembu Ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo