VELIKI PREOKRET NA POLJUDU: / Hajduk ipak uspio dogovoriti dolazak Juranovićeve zamjene. Stiže povremeni BiH reprezentativac

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Posljednjih se dana pisalo o mogućem dolasku BiH nogometaša iz redova RB Salzburga

9.8.2020.
20:43
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je nedavno ostao bez jednog od ključnih igrača, dokapetana i najboljeg desnog beka, Josipa Juranovića. Juranović je prodan u varšavsku Legiju, a trener Igor Tudor ostao je samo na jednom beku Francescu Tahiraju.

Posljednjih se dana pisalo o mogućem dolasku BiH nogometaša iz redova RB Salzburga, Darka Todorovića, ali samo na posudbu. No, ubrzo su poljski mediji izvijestili kako je Todorović sve dogovorio s njihovom Wislom Plock i da od prelaska na Poljud neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Xinhua/Nedim Grabovica

Darko Todorović (desno)

Međutim, sada je navodno došlo do velikog preokreta. Dalmatinski portal tvrdi da će Todorović stići u Split na liječnički pregled u ponedjeljak i nakon toga potpisati s Hajdukom.

Todorović je povremeni BiH reprezentativac kojeg je u selekciju uvrstio Robert Prosinečki dok je još bio izbornik. Posljednju sezonu proveo je na posudbi u njemačkom drugoligašu Kielu, a za Salzburg je zadnji put igrao u sezoni 2018./19. i upisao je 12 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo