VELIKI PREOKRET NA POMOLU? Pojavile se Kekove izjave koje će razočarati sve pristalice Dinama: / 'Neki prerano potežu iz okidača'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Posljednje izjave ne idu u prilog tezi da će slovena na Maksimir

10.7.2020.
20:49
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Slovenski izbornik i legendarni trener Rijeke, MatjažKek, postao je prvi kandidat za trenera Dinama. Potvrđeno je to u četvrtak iz kluba.

Image
KEK PROGOVORIO O DOLASKU U DINAMO I REKAO KAKO STOJE STVARI: /

'Kad sam vidio što se piše pomislio sam; Majko mila, krenulo je...'

Image
KEK PROGOVORIO O DOLASKU U DINAMO I REKAO KAKO STOJE STVARI: /

'Kad sam vidio što se piše pomislio sam; Majko mila, krenulo je...'

“On je definitivno profil trenera kakvog želimo na klupi, smatramo da bismo s njime napravili dodatni iskorak u Europi i nastavili biti prvaci u Hrvatskoj. Ne mogu reći da smo već definitivno dogovorili, ali pregovaramo. Moglo bi se sve dogoditi vrlo brzo”, otkrio je član Dinamove Uprave KrešimirAntolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga predsjednik Slovenskog nogometnog saveza (NZS) RadenkoMijatović kazao je za slovensku novinsku agenciju STA kako se nada da će Matjaž Kek (58) ostati za kormilom reprezentacije usprkos interesu zagrebačkog Dinama za njegove usluge.

Kek je pak također za STA potvrdio da ga Dinamo želi, ali i istaknuo kako je trenutačno vezan za slovensku reprezentaciju. "Suština svega je u tome što imam važeći ugovor s NZS-om, koji vrijedi još neko vrijeme", rekao je slovenski stručnjak koji je od ožujka 2013. do listopada 2018. vodio Rijeku osvojivši dvostruku krunu u sezoni 2016/2017.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan kasnije pojavila se još jedna Kekova izjava koja više ide u smjeru toga da neće na Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iznenadile su me najave u hrvatskim medijima. Prije godinu i pol prihvatio sam ulogu izbornika s najvećom radošću i časti. Iako sam bio razočaran rezultatom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, moram živjeti s činjenicom da smo si postavili dugoročan posao“, rekao je Kek za dnevnik.si, ko je u naslov teksta stavio 'Matjaž Kek ostaje izbornik Slovenije.

Slično je ponovio i u razgovoru za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Imam osjećaj da neki mediji prerano 'potežu iz okidača', pa moj dolazak u Dinamo već predstavljaju kao gotovu stvar

.Ja sam danas izbornik slovenske reprezentacije, a vjerujte svakom je treneru izuzetno velika čast biti izbornikom svoje zemlje. Tu su ipak i drugačije emocije. Potpuno sam fokusiran na svoj posao, pa za samo 14 dana moram Uefi predati spisak igrača za početak Lige nacija. A tu Slovenija ima velike ambicije. Sada mi je to u glavi, a vidjet ćemo što će se sve događati na drugim poljima”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo