VELIKI PREOKRET U INTERU, NERAZZURRI ŽELE PRODATI VATRENOG: / Donedavno je bio njihov heroj, a sada ga tjeraju iz kluba

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac ove je sezone nastupio u 41 utakmici za Inter, postigao četiri gola i pet puta asistirao

19.5.2021.
17:10
Profimedia
VOYO logo

Talijanski velikan Inter ove je sezone osvojio 19. naslov talijanskog nogometnog prvaka, ali tek prvi u posljednjih 11 godina, odnosno nakon sezone 2009/2010. kada ih je vodio Jose Mourinho.

No, unatoč osvajanju velikog trofeja, situacija u klubu je daleko od bajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Briljirali u pohodu na Scudetto

Inter se, naime, već dugo muči s velikim financijskim problemima i u nadolazećem prijelaznom roku morat će prodati neke od svojih najvažnijih igrača.

Talijanski list Corriere dello Sport u srijedu je objavio da u Interu razmišljaju o prodaji nekih svojih "heroja" u pohodu na Scudetto poput Danca Christiana Eriksena i hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ivan Perisic (FC Inter) during the Italian championship Serie A football match between FC Internazionale and Atalanta BC on March 8, 2021 at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy - Photo Morgese-Rossini / DPPI,Image: 596073295, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no

Perišić je ove sezone za Inter nastupio u 41 utakmici, postigao četiri pogotka i pet puta asistirao.

Povratak u Njemačku

Trener Intera Antonio Conte je spreman prodati navedeni dvojac, ali i Artura Vidala te Alexisa Sancheza, kako bi u klubu mogao zadržati najveće zvijezde, napadače Lautara Martineza i Romelua Lukakua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani pretpostavljaju kako bi za Perišića mogla stići ponuda iz njemačke Bundeslige, u kojoj je u sezoni 2019./2020. igrao za Bayern Munchen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo