Veliki zaokret u Dinamu! Najavili radikalne mjere!

'Igrači će biti plaćeni po učinku!

17.1.2012.
12:31
VOYO logo

Dinamo je sve donedavno glasio kao 'raj na zemlji', klub u kojem cvjetaju ruže i u kojem nikada ne kasne plaće, a božićnice i bonusi su normalna stvar.

Tim je argumentom u javnosti često mahao i izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić, no u ovim vremenima očito nitko nije nedodirljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Štednja je u situaciji u kakvoj se nalazi gospodarstvo normalna za sve poslovne subjekte i štednja je nužna. Naravno, ni mi ne možemo biti izuzetak, moramo se ponašati u skladu s općim stanjem", izjavio je Sportskim novostima predsjednik Dinama Mirko Barišić i najavio radikalne poteze:

"Igrači će biti plaćeni po učinku! Razgovarat ćemo sa svakim od njih pojedinačno, ne možemo se u ovoj situaciji mi praviti da smo neka oaza koju ništa ne može rastresti. Pokušat ćemo napraviti tako da ugovori budu usklađeni s učinkom svakog pojedinog igrača, uklopiti ih u neke trenutne okvire. Ne, nema razgovora o nekom kresanju ugovora za određeni postotak, 10, 20 ili 30 posto, ne idemo u tom smjeru. Može se, recimo, napraviti tako da se igračima kaže 'nećemo ti ovo platiti u travnju nego u lipnju', ne smije se dogoditi nelikvidnost u tijeku poslovne godine. Dakle, najvažnije je da sve troškove ispunimo, da nema repova", objasnio je Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo