Strašna vijest o mladom Modrićevom suigraču rastužila legende

19.3.2014.
19:03
VOYO logo

Sjajnim nastupima u dresu Reala ove sezone Jese je postao jedan od kandidata za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazil, međutim od toga neće biti ništa i prioritet će mu biti što uspješniji oporavak i povratak na travnjak.

Jese je u susretu protiv Schalkea zaradio tešku ozljedu križnog ligamenta desnog koljena i u susretu u kojem nije bilo nikakve neizvjesnosti morao je vrlo rano napustiti travnjak i tako okončati snove o odlasku u Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova ozljeda je najteža stvar za mladog igrača, strašna vijest. Pred njim je težak rad da bi se što prije vratio na travnjak, nadam se nakon uspješne operacije", rekao je izbornik Španjolske Vicente del Bosque.

Del Bosque nije htio komentirati kakve su bile Jeseove šanse za odlazak u Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je mladi reprezentativac, član reprezentacije do 21 godine i igrač Real Madrida. Potencijalno, bio je igrač koji se mogao naći među kandidatima za Brazil, ali kao i mnogi drugi", dodaje Del Bosque.

Carlo Ancelotti svjestan je koliki je to gubitak za Real, ali i za Jesea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgubili smo vrlo važnog igrača, mladog igrača koji je igrao jako dobro ove sezone i iznenadio mnoge. Međutim to je nogomet, igrači se suočavaju s ozljedama. Bit ćemo uz njega i pomoći ćemo mu da se što spremniji vrati sljedeće sezone", dodaje Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo