VIDA IPAK OSTAJE U KIJEVU? / Ukrajinci novom ponudom u zadnji tren miniraju dogovor s Bešiktašom

Image
Foto: AFP

Vatreni je dobio novu ponudu Kijevljana i sada mora razmisliti želi li ostati ili otići.

19.12.2017.
12:21
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida prije nekoliko dana emotivno se oprostio od navijača i članova Dinama iz Kijeva. Branič je odlučio da je isteklo njegovo vrijeme u Ukrajini te da je vrijeme za promjenu. Još od ljeta pisalo se da će prijeći u turski Bešiktaš, a takvu poruku posao je i predsjednik Dinama Igor Surkis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih da je ostao, ali je odbrao drugačiji put. To je sasvim razumljivo jer ima obitelj i želi zaraditi više novaca. Nismo mu mogli ponuditi financijske uvjete kao Bešiktaš. Želim mu sve najbolje i da nastavi igrati na istoj razini".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preokret na pomolu?

Međutim, sada se pojavila informacija da je lako moguće da dođe do velikog obrata i Vida ipak ostane u Ukrajini. Večernji list objavio je da ga Bešiktaš čeka na pripremama 3. siječnja, ali Goal doznaje da je od Dinama dobio do Božića da se izjasni hoće li prihvatiti novi ugovor i ostati u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominju i da dogovor s Bešiktašom postoji, ali da Vatreni još nije ništa potpisao. Dinamo mu navodno u novom ugovoru nudi milijun i pol više nego do sada. Što znači da bi mu se plaća popela na 2,5 milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo