[VIDEO] GENIJALAN POTEZ ŠPANJOLCA OSTAVIT ĆE VAS BEZ TEKSTA: / Kako je ovo uopće moguće pogoditi?

Image
Foto: Screenshot

Briljantan potez Realova beka hit je na internetu

28.11.2018.
10:08
Screenshot
VOYO logo

Španjolski reprezentativac Dani Carvajal oduševio je jučer kad je na zagrijavanju prije utakmice s Romom izveo pravu malu čaroliju. Uspio poslati loptu u mrežu iako je strajao iza gola. Neki bi pomislili da je taj kut nemoguć za pogoditi, ali Carvajal je tu da razuvjeri mase.

Carvajalova lopta imala je nevjerojatnu putanju, a on se nakon svega ponašao kao da nije napravio ništa spektakularno. Podsjetimo, u derbiju skupine G, ali i jučerašnje večeri aktualni europski prvak Real Madrid je Rimu pobijedio Romu sa 2-0 osiguravši prvo mjesto u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real glatko do pobjede

Roma je u prvom dijelu imala nekoliko lijepih prilika, ali nije uspjela svladati vratara španjolskog sastava. Najbolju priliku imao je Cengiz Under koji je u posljednjim trenucima poluvremena promašio nemoguće, s pet metara je prebacio vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazna je stigla već u prvoj minuti nastavka, a pogodak za europskog prvaka postigao je Gareth Bale. U 59. minuti "Kraljevski klub" je poveo 2-0 golom Lucasa Vazqueza i potom obranio prednost. Talijanima ostaje utjeha kako su usprkos porazu prošli dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo