DEČKO KOJI OBEĆAVA / VIDEO Hajdukov dragulj zabio pogodak sa 60 metara

Image

Mladić je u 62. minuti utakmice sjajnim potezom postigao pogodak kakav se rijetko viđa

9.10.2022.
13:34
VOYO logo

Posljednjih mjesec dana sve više pozornosti u hrvatskim medijima dobiva Luka Vušković, brat nekadašnjeg igrača Hajduka Marija Vuškovića. Posljednji izdanak hajdučke dinastije zapeo je već ranije za oko skautima brojnih europskih klubova te ga se smatra najvećim talentom generacije.

S nepunih 16 godina je u prijateljskoj utakmici protiv Uranije postao najmlađi debitant u povijesti splitskog kluba, a usprkos što je generacijski daleko od juniorskog uzrasta Vušković cijelu dosadašnju sezonu igra upravo u toj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekarakteristično za stopersku poziciju koju pokriva, Vušković zabija puno pogodaka. Tehnički dotjeran, relativno brz i s visinom od 193 centimetra zaista je impozantna pojava na terenu. U nedjelju je u ogledu juniora Hajduka i Istre još jednom privukao pozornost. Naime, pri rezultatu 0:0 primio je loptu duboko na svojoj polovici, podignuo glavu i uočio da je vratar Istre na rubu kaznenog prostora. Vušković je zapucao sa 60-ak metara i prebacio golmana koji je tek prstima dodirnuo loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo