VIDEO: / I to se dogodilo! Manchester United se jedva spasio još jednog kiksa

Manchester United je, u okviru 11. kola Premierlige, slavio protiv Crystal Palacea rezultatom 1:0. Strijelac jedinog gola na susretu bio je Juan Mata koji je zabio u 68. minuti.

8.11.2014.
18:26
VOYO logo

Ključan potez susreta dogodio se u 63. minuti, kada je nizozemski stručnjak na klupi Manchester Uniteda Luis Van Gaal u igru uveo Juana Matu umjesto Adnana Januzaja. Sjajan potez Van Gaala mu se vrlo brzo vratio, već nakon pet minuta, kada je Mata zabio za 1:0 Uniteda protiv Crystal Palacea. Španjolac je dobio loptu izvan šesnaesterca loptu od Angela Di Marije i s 18 metara pogodio za vodstvo 1:0. Lopta je na putu prema golu okrznula jednog igrača Crystal Palacea i prevarila vratara Speronija. Mata je imao još jednu izglednu priliku, i to sedam minuta prije kraja, ali njegov udarac upućen izvan šesnaesterca odbio od lijeve vratnice.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je domaćin dominirao nad Crystal Palaceom (posjed lopte je bio na strani Uniteda 72:28, udarci 23-6), Crveni Vragovi nisu uspijeli zabiti više od jednog pogotka. Očito je pet udaraca u okvir gola bilo premalo za više od jednog gola Van Gaalovih izabranika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo