[VIDEO] IGRAČI UZELI METLE U SVOJE RUKE: / Sami čistili snijeg sa linija kako bi završili utakmicu i došli do pobjede

Image
Foto: Screenshot

Brojni navijači primijetili su kako Taylor dobro barata metlom te su mu u komentarima na društvenim mrežama preporučili da se prebaci na curling

28.2.2018.
11:08
Screenshot
VOYO logo

Nesvakidašnje scene dolaze sa susreta između Peterborougha i Walsalla iz engleske Ligue 1 gdje su igrači domaćeg sastava čistili snijeg kako bi mogli završiti utakmicu.

Naime, snijeg je zabijelio cijelu Europu i Hrvatska nije jedina koja ima probleme zbog njega. HNL je ostao bez četiri od pet planiranih utakmica 23. kola, a zanimljiv video iz Englske pojavio se na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peterborough United je preokretom došao do pobjede protiv Walsalla, a utakmica je u jednom trenutku bila prekinuta zbog velike količine snijega koja je pala na travnjak. Branič domaće momčadi Steven Taylor želio je završiti utakmicu pod svaku cijenu te je uzveo stvar, odnosno metlu, u svoje ruke i krenuo s čišćenjem linija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su počeli izvikivati njegovo ime, a suigračima nije preostalo ništa drugo nego da mu se pridruže. Kako prenosi Sky Sport, na temelju kadrova s utakmice moglo se naslutiti da je riječ o Zimskim olimpijskim igrama, ali sudac je na kraju popustio i dopustio da se meč završi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni navijači primijetili su kako Taylor dobro barata metlom te su mu u komentarima na društvenim mrežama preporučili da se prebaci na curling jer ima dobre izglede da se plasira na sljedeću Zimsku olimpijadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo