prekinuo intervju i otišao / VIDEO 'Izvini, molim te, neću ja': Perišić i Badelj naljutili Rebića? Pogledajte kako je reagirao

Na prvu mu je sjelo, nasmijao se, ali na drugu nije. Rebić je odlučio prekinuti intervju i otišao u svlačionicu

4.9.2019.
20:06
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je zadnji trening u Zagrebu uoči puta u slovačku Trnavu, gdje u petak igra četvrtu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvnestvo.

Izbornik Zlatko Dalić ima velikih problema sa sastavom. Zbog ozljeda nema Matea Kovačića i Andreja Kramarića, dok je Ivan Rakitić ponovno otkazao Daliću. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na nevolje, igrači su uvjereni da je Hrvatska i s okrnjenim sastavom kvalitetnija momčad od Slovačke i da će u ključnoj utakmici stići do bodova. Hrvatska u Trnavu putuje sutra.

Sve je pratio reporter Boris Jovičić koji se s najnovijim informacijama javio u RTL Danas:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadnji trenig je prošao dobro, nema ozljeda. Dalić nema dilema po pozicijama, osim na poziciji napadača i desnog krila. 

Danas smo trebali čuti malo više od Ante Rebića, ali to se nije dogodilo. Naime, Ivan Perišić i Milan Badelj su se odlučili malo našaliti s Rebićem. Na prvu mu je sjelo, nasmijao se, ali na drugu nije. Rebić je odlučio prekinuti intervju i otišao u svlačionicu", kazao je Jovičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvini molim te, stvarno. Evo neću ja", kazao je Rebić i otišao.

Je li se naljutio ili se radilo o šali, procijenite sami:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo