VIDEO: / Ludnica na Anfieldu! Chelsea preokretom zavio Liverpool u crno

Nogometaši Chelsea su u derbiju 11. kola Premiershipa svladali Liverpool na Anfieldu rezultatom 1:2. Strijelci u redovima pobjednika bili su Gary Cahill u 15. minuti, i Diego Costa u 67.

8.11.2014.
16:08
VOYO logo

Trener Liverpoola Brendan Rodgers sve je podredio srazu s Chelseom. Tako je protiv Real Madrida u 4. kolu Lige prvaka na travnjak Anfielda istrčao bez sedmorice igrača iz prve postave, kako bi ih sačuvao za Jose Mourinha i društvo. Međutim, naum mu nije prošao.Iako je Liverpool bolje otvorio susret, i poveo s 1:0 u 9. minuti golom Emre Cana, koji se s centra spustio prema kaznenom prostoru. Terry i društvo su izašli u blok, a veznjak Redsa iskoristio priliku i rastegnuo udarac sa 25 metara. Lopta je pogodila Cahilla, promijenila smjer, prevarila Courtoisa i odsjela u mreži. Chelsea se vrlo brzo vratio u susret. Gary Cahill je u 15. minuti pogodio za 1:1.

Fabregas je zavrnuo loptu iz kornera, Terry nadskočio domaće braniče i glavom pogodio u blok, a njegov suigrač je natrčao i tukao na gol domaćina. Golman Mignolet je amortizirao loptu, ali se onda s njom otkotrljao preko crte. Tada se oglasila gol - tehnologija i Liverpool je morao krenuti sa centra. Domaćini su jurnuli prema naprijed, napadački, kako samo to oni znaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Chelsea je igrao svoju igru, nešto zatvoreniju, Mourinhovu, iako, igrali su dosta otvorenije u odnosu na neke utakmice ove sezone. Na kraju im se to isplatilo. Diego Costa se, u drugom poluvremenu, našao u sjajnoj situaciji, i u 67. minuti postigao gol za 2:1 londonskog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je sve pokušavao ne bi li izjednjačio, ali, u tome nije uspio. Mourinho je nakon drugog gola zatvorio igru, prilaze golu, i uspio odbiti sve napade Redsa.

Chelsea je ovom pobjedom došao do 29 boda u Premiershipu, i vodeća je momčad Premierlige, dok je Liverpool ostao na 14 osvojenih bodova, i trenutno se nalazi na 6. mjestu Premierhipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo