u sjajnoj formi / VIDEO Majstorija za povratak klupskim obavezama: Vlašić doveo CSKA u vodstvo, Moskovljani ispustili pobjedu

Image
Foto: AP Images

Vlašiću je ovo bio peti prvenstveni gol u sezoni, a ima i dvije asistencije, uz tri pogotka koja je zabio u Ligi prvaka u jesenskom dijelu sezone

31.3.2019.
17:03
AP Images
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić vratio se sjajnoj formi u svom klubu nakon reprezentativne stanke zbog europskih kvalifikacija. 

CSKA iz Moskve danas je u 21. kolu ruskog prvenstva igrao protiv Ufe, a Vlašić je u 25. zabio prvi pogodak na utakmici za vodstvo svoje momčadi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašić je s desne strane utrčao u kazneni prostor, primio loptu od Fedora Čalova i zatim lijevicom neobranjivo pogodio u bliži kut suparničkih vrata. Golman Ufe se ispružio koliko je mogao, ali nije bio ni blizu lopte.

Vlašiću je ovo bio peti prvenstveni gol u sezoni, a ima i dvije asistencije. Treba napomenuti i kako je u Ligi prvaka zabio tri pogotka, uključujući i onaj za pobjedu nad Realom 1:0 u listopadu prošle godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći su povećali na 2-0 sredinom nastavka preko Čalova (64), no gosti su u samoj završnici uspjeli šokirati favorita i golovima Bizjaka (87) te Igbouna (90+3) stići do neočekivanog boda.

Vlašić je igrao do 84. minute, dok je Kristijan Bistrović odigrao svih 90 minuta za CSKA koji je propustio priliku izbiti na drugo mjesto ljestvice. Sada je treći sa 37 bodova, jednim manje od drugog Lokomotiva, a jednim više od četvrtog Spartaka, dok je na vrhu Zenit sa 44 boda. Ufa je, pak, pretposljednja 15. sa 17 bodova, jednim manje od 14. Anžija, a pet više od posljednjeg Jeniseja.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je izgledala spomenuta situacija, pogledajte OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo