VIDEO: / Messi se poigrao sa Česima, bez Xavija i Inieste!

Odigrane su utakmice 4. kola nogometne Lige prvaka u skupinama E, F, G i H. Najveće iznenađenje napravio je BATE koji je uspio protiv Milana odigrati 1:1.

1.11.2011.
22:17
VOYO logo

Genk - Chelsea 1:1 (Vossen 61 / Ramires 26) Valencia - Leverkusen 3:1 (Jonas 1, Soldado 65, Rami 75 / Kiessling 31) Redoslijed: 1. Chelsea 8, 2. Leverkusen 6, 3. Valencia 5, 4. Genk 2 U skupini E Genk je iznenađujuće na svom travnjaku odigrao 1:1 s favoriziranim Chelseajem i tako londonskom klubu uskratio osiguranje plasmana u nokaut fazu natjecanja.

Chelsea je poveo već u 25. minuti golom Ramiresa nakon asistencije Fernanda Torresa, a do kraja poluvremena imali su Bluesi veliku priliku za povećanje vodstva budući je u 40. minuti Thomas Buffel igrao rukom u kaznenom prostoru, te je dosuđen jedanaesterac za goste. No, David Luiz nije bio siguran izvođač i njegov je udarac s bijele točke zaustavio vratar László Köteles.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=duPPbEbnXsVPaEsK
szólj hozzá: G0-1C

Chelseaju se na kraju propuštena prilika obila o glavu, a u 61. minuti Genk je izjednačio golom Jellea Vossena nakon lijepe asistencije Fabiena Camusa s lijeve strane. Genku je postignuti gol bio premijerni ove sezone u najjačem klupskom nogometnom natjecanju, pa je tako zagrebački Dinamo trenutno ostao jedina momčad u Ligi prvaka koja dosad nije postigla gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencia je do pobjede nad Apotekarima stigla golovima Jonasa, Roberta Soldada i Adila Ramija, dok je za Nijemce jedini gol zabio Stefan Kießling. Iz susreta valja izdvojiti prvi gol Jonasa kojeg je zabio već u prvoj minuti nakon velike pogreške vratara Bernda Lena i njegovog pogrešnog ispucavanja.

Arsenal - Marseille 0:0 Dortmund - Olympiakos 1:0 (Grosskreutz 7)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Arsenal 8, 2. Marseille 7, 3. Dortmund 4, 4. Olympiakos 3 U skupini F Arsenal i Marseille su remizirali na Emiratesu u utakmici bez golova, dok je Borussia Dortmund na svom Signal-Iduna-Parku slavila nad Olympiacosom 1:0 golom Kevina Großkreutza iz sedme minute.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=h1DW74uQZEP4oHCw
szólj hozzá: D1-0O

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić igrao je za Borussiju do 76. minute kada ga je zamijenio Jakub Blaszczykowski. Do ovog susreta Borussia je imala tek jedan bod, pa je ovom pobjedom preskočila Olympiacos na trećem mjestu i vratila se u igru za prolaz dalje. Vrh skupine predvodi Arsenal s osam bodova, bodom više od Marseillea.

Zenit - Šahtar 1:0 (Lombaerts 45+1) APOEL - Porto 2:1 (Almeida 43, Manduca 90 / Hulk 89)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. APOEL 8, 2. Zenit 7, 3. Porto 4, 4. Šahtar 2. Zenit je na stadionu Petrovski zasluženo slavio protiv momčadi Darija Srne i Eduarda da Silve, a njegova je pobjeda mogla biti i uvjerljivija da su napadači bili koncentriraniji pred golom Oleksandra Ribke.

Jedini gol na susretu na kraju je pao u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela kada je zabio Nicolas Lombaerts glavom nakon ubacivanja Konstantina Zirjanova iz kornera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna i Eduardo odigrali su svih 90 minuta, ali nisu mogli spriječiti drugi poraz svoje momčadi koja je nakon četiri kola na tek dva osvojena boda i samim time na rubu ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Apoela i dalje su najveće iznenađenje ovogodišnje Lige prvaka. Ovog utorka su Ciprani na svom travnjaku pobijedio Porto s 2:1 i tako od maksimalnih šest uzeo četiri boda protiv uglednog portugalskog suparnika. Infarktna je bila završnica te utakmice u koju je Apoel ušao s prednošću od 1:0. Iako je Porto bio nešto bolji, domaćin je vodio pogotkom Almeide iz jedanaesterca u 42. minuti. Recimo da je isti igrač zabio gol i na Dragao stadionu.

No, istom je mjerom uzvratio Hulk koji je s bijele točke pogodio za izjednačenje u 89. minuti. Porto je tada dobio stimulans da krene svim snagama naprijed i lovi drugi pogodak, no uslijedilo im je novo prizemljenje. Iz kontre je Apoel u 90. došao do pobjede, a velikim junakom je postao Gustavo Manduca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BATE Borisov - Milan 1:1 (Bressan 55 / Ibrahimović 22) Plzen - Barcelona 0:4 (Messi 24-11m, 45, 90, Fabregas 72)

Redoslijed: 1. Barcelona 10, 2. Milan 8, 3. BATE Borisov 2, 4. Plzen 1. Milan je na gostovanju kod bjeloruskog prvaka od početka bio opasnija momčad i bolju igru okrunio u 22. minuti kada je Zlatan Ibrahimović zabio svoj treći ovosezonski gol u Ligi prvaka. Prvo je Ibra oduzeo loptu domaćinima na njihovoj polovici, a potom se sjurio u kazneni prostor gdje mu je lijepo asistirao Robinho. Švedski napadač potom je mirno malo iskosa s desne strane pronašao put do mreže udarcem u donji suprotni kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja poluvremena Rossoneri su imali veliku priliku za povećanje prednosti. Robinho se sjurio sam pred gol BATE-a nakon jedne kontre u 39. minuti, zaobišao je vratara Aleksandra Gutora, ali je njegov udarac malo iskosa s desne strane završio na vratnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do izjednačenja je BATE došao nakon kontroverzno dosuđenog jedanaesterca. Artema Koncevoja tijelom je u kaznenom prostoru u trku gurno Ignazio Abate, a sudac Peter Rasmussen pokazao je na bijelu točku. Siguran realizator bio je Renan Bressan.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=mufpvIs0bevyWRPc
szólj hozzá: Plzen 0 - 1 Barcelona

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je u skupini H vrlo lako pobijedila Viktoriju u Pragu s 4:0. Bila je to večer rekorda za Barcelonu, pa recimo da je momčad tako Josep Guardiola vodio po 200. put. Pritom je popularni Pep ostvario impresivan učinak od 144 pobjede, 39 remija i samo 17 poraza.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=hwUhdMgKPMjkULtH
szólj hozzá: V0-2B

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač na utakmici u utorak je bio Lionel Messi koji je postigao tri od četiri gola katalonske momčadi. Time je Argentinac došao do brojke od 203 pogotka u dresu Barcelone: 132 pogotka je postigao u Primeri, 42 u Ligi prvaka, 17 u Kupu kralja, osam u Španjolskom superkupu, jedan u Europskom superkupu i dva na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Do rekorda je došao i vratar Victor Valdes. Naime, nakon ove utakmice je došao do 867 minuta kako nije primio pogodak i time je postao apsolutni rekorder katalonskog kluba. Posljednji je gol Valdes primio u 5. kolu Primere kada ga je na gostovanju kod Valencije u 23. minuti matirao Pablo Hernandez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo