VIDEO: / MI IMAMOS MNOGOS PROBLEMOS Tučnjava Meksikanaca usred Kanzasa

1.4.2015.
10:01
VOYO logo

Nogometaši Meksika svladali su Paragvaj s 1:0, a tijekom susreta jedna situacija ostati će posebno upamćena. Naime, na tribinama Arrowhead stadiona u Kansas Cityju došlo je do tučnjave između meksičkih navijača. U sukobu je sudjelovalo više ljudi, a jedan navijač se posebno istaknuo preciznim direktom, što je još više rasplamsalo ionako uzavrele strasti. Dio je razdvajao sukobljene strane, a u smirivanju strasti sudjelovale su i žene. No, situacija je za ostale gledatelje na stadionu bila i više nego zanimljiva, pa su neki tučnjavu snimali i slikali s mobitelima.

Vrijedi istaknuti kako je Hrvatska na SP-u Brazilu prošloga ljeta igrala odlučujući susret u skupini za drugi krug natjecanja upravo protiv Meksika, te izgubila s 3:1. Na utakmici je došlo do sukoba između hrvatskih i meksičkih navijača, u kojoj je sve sijevalo, a na kraju je policija situaciju dovela pod kontrolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/OLxu1aUwwWK/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Što se tiče same utakmice, za napomenuti da je Eduardo Herrera postigao svoj prvi pogodak u internacionalnim natjecanjima i to iz prvog dodira s loptom na utakmici i u internacionalnom nogometu općenito. Pogodak je postignuti nakon svega tri minute dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo